Gnc27 Merhaba labne peynirini kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa hazır mı alıyorsunuz ? Tarif veya marka adı verebilir misiniz ? Diğer sorum ise ek gıdada kıyma nasıl olmalı ,alırken yani ..bebeğim 7.5 aylıkn
Salliyaa Gnc27 1 litre sütu kaynattıktan sonra parmağın 8.sn dayanacak kadar sıcak olacak. Bı küp beyaz peyniri süt ile ez pürüzsüz bı şekilde onunla mayalacaksan. Ezdigin peyniri dök sütun içine 12 saat üzerini ort yerinden kıpırdamadı . 12 saat sonra temiz bı tülbentle süz bı 12 saat de o sürüyor sonra labnen hazır. Kiyamiyida yağsız çift çekim kuzu kıyma alıyorum ben
Kuzularinanasi Gnc27 labneyi kendim yapiyorum kucuk kavanoza yogurt mayalama sicakliginda parmaginiz 6 7 sn dayanacak.suzme peyniri az sutle acip puruzsuz hale getirip mayalayacaginiz kavanoza katin.kapagini kapatip ortuyle sarin iyice en az 5 6 saat duracak.sonra soguyunca dolaba koyun.dolapta soguduktan sonra tulbentle suzun.altindan cikan suyu corbaya vs katip kullanin cok faydali veya direk icin sutunuze yarasin bu arada.tulbentle suzdukten sonra labne hazir.yani yogurttan bi farki yok aslinda mayalarken suzme peynir kullancaksiniz bide suzeceksiniz okadar.
Gnc27 Kuzularinanasi anladım evet yoğurt mayalama mantığı o zaman 😊bugün eşim gelince deneyeceğim inşallah 🙏 umarım yer bebeğim .çok teşekkür ederim 🙏
Kuzularinanasi Gnc27 kiyma da ilk olarak kuzu olmasi tercih edilir.1 yasindan sonra danaya gecersiniz
okuyor Gnc27 hazır alıyorum. İçim , pınar . Tuz oranı düşük. Bir de binde satılan bir marka vardı. Keremler miydi adı tam hatırlamıyorum onunda tuz oranı bu markalarla aynıydı. Kıyma olarak cift çekim kuzu kıyma tercih ettim ben