Pogacam [silindi] biberonla mama veya sütünüzden veriyomusunuz belki o yapıyordur meme reddi de çok kötü
[silindi] Pogacam biz mama arti meme şeklinde gidiyoruz sütüm doyumsuz ve tek göğüs gidiyorum o nedenle doymuyoruz biz olabilir ama gittiği yere kadar zorlayacagim mememi hep yiyor ama çabuk yumusuyir gogsum
Pogacam Damla29 nasıl alıştırdınız bende sabırlıyım bu konuda Bi şekilde olacak ama hangi emzik en dogrusu bilmiyorum avent airlerin ucu sert ondan reddediyor diye düşünüyorum ama tutacağını bilsem en pahalısınk alırım
Damla29 Pogacam size önerim ilk olarak ucuz deneyin baktınız tutmadı onları alırsınız wee babyde ucuz değil 40 lira iki tane almak zorunda kalıyorsun zaten yedek olmasınlazım kayboluyor devamlı 80 lira ediyor aventi ben oğluma denedim bibs denedim öğürüyordu tutmadı kızım ise devamlı meme de kalmak istiyordu ve baktım olmyacak 25 günlük falandı sanırım dahada büyük olabilir aldım denedim 1 haftayı buldu bu sürç kucagıma aldım emziği verdim göğsüme koydum piş piş yaptım tuttu emip bırakıyordu bazen ama alıştıktan sonra hiç bırakmadı benim verme sebebim devamlı meme istemesi lukur lukur duyardım emerdi göğsümü ama hala meme cok emince de kusardı bu yüzden emzşk aldım dediğim gbi ilk olarak ucuz deneyin zaten ayda bir değişim lazım emziklere plastik sonucta suan 11. Bucuk aylık kızım emzik delisi nerde bulsa agzına tıkar😃
Damla29 Pogacam bide sunu demek istiyorum benim oğlum hem mama hem meme ilerlerdi 6 aya kadar ben buna baglıyorum emzik tutmamasını 3.bi şeçeenek olmuyor bebeklerde kızım sadece meme emiyordu emziği tuttu suandada biberon ve emzik var hayatımızda kızm için konusuyorum
Umutveannesi Pogacam Avent ultra air kullanıyoruz. Benim bebeğimde ilk kırk gün tutmadı öğürdü attı sürekli. 45 günlük falandı tuttuğunda hala emzikle uyur. İlk başlarda red yapabilir her gün bir kaç kere deneyin. Bir de emziği verdiniz diyelim bir süre boyunca parmağınızla emziğe pat pat yapın bir kaç dakika boyunca ben öyle tutturmuştum. Ama şu an çok pişmanım keşke vermeseymişim hiç 😂
papatya_1125 Pogacam canım anne ben de öyle Ama ben şöyle bir dezavantajını gördüm doğum yaptığında annem bir hafta olduktan sonra ağzına verdi. Gece emzik ağzından düştükçe Ağlıyordu benim için daha zor bir durum oldu Sonra da zaten Allah’a şükür almadı 😄
Pogacam Damla29 ben doğmadan avent air aldım herkes onu öneriyordu herkesin bebegi tutuyordu dedim ben tuttururum Bi şekilde ama tutmadı ara ara deniyorum ama her gün değil biraz daha sabırlı olacagım we baby de aldım onu da tutmadı sanırım alışmadan kaynaklı alıştırana kadar zor ama hangi memeyi verirsek alışır bize öyle denemiyolardı ki damaklı veriyorlardı Bi şekilde halletmeliyim bu konuyu memede uyuyo fazlasını kusuyo sürekli tutunca da pişman olmam inşallah
sihirbakani Pogacam tutmayan bebek tutmuyor bence ben Philips aldım tutmadi ucuz emzikler aldım tutmadı bibs kauçuk aldım tutmadı hepsi elimde kaldı
minikoglummmmm Pogacam kauçuk emziği aldım bende meme reddi yaşamamak için doğudu zaman verdim ben uykuya geçişte çok yardım ediyor
Tubinil Ben kendimi sütümü biraz sağıp emziği ona batırıp batırıp verdim, ilk bikaç sefer biraz emip hop diye atıyordu ama yapa yapa alıştı tuttu. Bilmiyorum denk mi geldi tutmayınca ne yapsan tutmuyor diyorlar ama en azından sizde bir deneyin isterse 😇
Pogacam Tubinil çok mantıklı hiç öyle düşünmemiştim sab simplex gaz damlası var çok seviyo şap şup emiyo damlatınca onunla deniyordum Bi süre sonra atıyor sütümle deneyeceğim birde
Biricigim1 Kızım 10 aylık ben dogdugunda bi kac emzik denedim asla tutmadı hep attı sonra Air aldım onu cok sevdi baska emzik asla tutmuyor emzigine aşık emziksiz asla uyumaz ucu sert degil bence degiştirme ara sıra pekmeze batır ben öyle alıştırdım bide emzik agzındayken pıt pıt yavasça vur bi hafta sabret bence alışacaktır büyük rahatlık cidden. Saglıksız diyenler oluyor ama hepimiz emzikle büyüdük agız diş yapımız gayet düzgün 😅 6 7 aylık olunca bi büyük numarasına geçersin
Pogacam Biricigim1 ama göğüs ucum hamur gibi aynı değil ya birde büyük sanki öğürüyor ya zorlayahım biraz daha bakalım değiştireceğim olmadı
Umutveannesi Pogacam ben emerek uyumaya alışmaması için emzik vermiştim. Uykuya emzikle geçsin diye. Ama zaten kendi kendine uyuyor, memede uyumuyor. Emziği bıraktırması da ayrı bi süreç oluyor o yüzden keşke hiç vermeseydim diyorum
Damla29 Pogacam ben söyle bit yöntem yaptım gögsüme aldım memeyi verdim piş piş yaptım o cıkardı ben gene verdim elimle tık tık yaptım zamanla aldı onu hemen almadı bende baya uğrastım yani