Muhammed-eren 1mehmethaninannesi yaptıysanız konseptin resmini atabilir misiniz bende patron bebek dusunuyorumda
esolinn Barany Biz bu şekilde yaptık, cafede kutlamak istedik fakat uykusu geldiğinde, acıktığında rahat olalım istedim bir de emekleyen bi bebek kucağımda durmak istemez diye en son evde karar kıldık. Gel al kur konsept olarak kiraladım 900 tl ödedim 🎈
Tospikk0 Barany instgrmdan ayristasarim var afiş 1 yaş panosu magneti ordan yaptrdim ve takvim hediye ettiler uygun ve güzeldi. Balonu hasır örtüsü bir kaç figur maket pastasını da trendyoldn aldım Toplam 1500 civarı gitti
yamantosunannesi Bir organizasyon firmasıyla anlaştım İzmir’de hemde 1000 tl. 2 ay var doğum günümüze de🤗Küçük Prens konsepti olacak. İnstagramdan da küçük prens kostümü diktiriyorum. Bende saks mavisi giymeyi planlıyorum. Allah nasip etsin oğlumun yaşını görmeyi inşallah. Konseptimiz ve kıyafetimiz de bu:
minnos004 Yagmur-Cansu22 nede güzel bir fikir. 1 Aralık dogumgunumuz du. Bende foto çekimi yaptırdım. 600 adet fotolu albüm um var benimde sizin gibi. Ve kızımin anlayamayacağı gereksiz bir partiye harcama yapacağım parayi da Afrika da sofra serdirdim videosunu çekip attılar ilerde büyüyünce görsün ki benim kizim da gereksiz harcamalar yerine oradaki kardeşlerine el uzatmayı öğrensin
Yagmur-Cansu22 minnos004 yaa çok sevindim. Bizde ordaki kardeşlerine pastasını kestireceğiz. Tabaklarda kalıp çöpe gitmeyecek 🌸
minnos004 Yagmur-Cansu22 aynen öyle. Bence bu şekilde duyarlı olmak daha güzel onlarda bizden feyiz alırlar. Nice güzel hayirli sağlıklı yıllara beneginiz le inşallah