Bsrbzdg Kızlar 9 ay 13 günlük bebeğim sarılmaktan hiç hoşlanmıyor hemen sıkılıyor. Çok hareketli bi bebek zaten ama bilmiyorum üzülüyorum var mı benim gibi olan?
Adababy Bsrbzdg beeen😄 bende hiç sevmem sarılmayı boğuluyorum sanki😄 bebekkende öyleymişim hala öyleyim sarılsamda çok az sarılıyorum ama kızıma çoook sarılıyorum
siyah3430 Bsrbzdg benimde kızım öyle çok hareketli sarılmak bunaltıyor ama bana çekmiş bende sarilamam geri dururum aynı olmuş 😂😂😂
Bsrbzdg Adababy bende kimseye sarılmayı bana sarılmalarını sevmem asla ama sadece kızıma sarılmak istiyorum o da hemen bunalıyo üzülüyorum acaba yeterince sevemedim mi diye düşünmeye başladım
Adababy Bsrbzdg yok canım yapısı bu demekki dedim ya bende sevmezmişim bebekken hiç öyle düşünme hadi sarılalım mı diye sürekli aşıla onu veya seni çok seviyorum de sarılmasan bile hissettir
Justmm Birdunyabircennetannesi benimde kızım 18 aylık şu an sarılmaz öpmez :( çok üzülüyorum çğnkü bende severim teması. Etrafımda çocuklar var bir anda annelerine gidip sarılıyorlar çok özeniyorum. Bebeğiniz hep böyle mi gitti hala böyle mi ?
qwrt1245 Bsrbzdg kızım da canı isterse sarılır canı istemezse asla müsaade etmez. İzin alıyorum öpebilir miyim sarılabilir miyim diye istemezse hayır diyor. Bence çok güzel bir şey çünkü t insanlar dokunmak öpmek istediğinde bizden önce o hayır diyor.
Dilekdncr Bazi bebekler bagimsiz oluyor benim kizimda cok arada gelir sever beni aglarm resmen. Onumde yurur arkasina bakmaz geliyor muyum diye korkmaz ozguvenli dedik gectik biz. Cok takmayin kafaniza zamanla degisir
Busra0806 Bsrbzdg ben sarılmayı çok severim oğlum da daha 4 buçuk aylık oda çok seviyor büyüklerimiz şey diyolar bebeğin sarılması iyi değildir ölüm hatırlatır falan bazen bende korkuyorum sarıldığında ölcem mi lan diye 😂😂😂
Birdunyabircennetannesi Justmm Hala bu şekilde 3.5 yaşında ve sevmiyor saygı duyuyorum bende sevmem çok sarılma öpülmeyi