Emreninannesi- Anneler kullanan var mı acaba sleepy baby turco oğlumu pişik yaptı molfix de sızıntı oldu prima kullanıyoduk 10 aydır ama şimdi prima da taşırır oldu ne denicem bilemedim
lceLady Emreninannesi- ben aldım. Fiyat olarak gerçekten cok cok uygun ama sızdırma yapıyor aşırı hemde
lceLady Emreninannesi- elimde 3-5 tane kaldı bitsin diye bekliyorum. Ama bencr yenidoğan için daha uygun bu bez. Ek gıda başlayanlar için özellikle bizim gibi cok su içiyorsa olmaz
lceLady Emreninannesi- önlem deneyim birde ben onu kullanıyorum memnunum. Uygun diye işte bide bunu deneyim demiştim
serebro Emreninannesi- aşırı uygun olunca da emici olmuyor. Denemedim ama bana hiç cazip gelmiyor aşırı uygun bezler. Gecen ay purebaby marka bez aldım bin pişman bitmesini bekliyorum bezsiz gezse daha iyi öyle sızdıriyor. Sleepy kullanıyordum suan bulamadığım için almak zorunda kaldım. Minies de güzel eşim dün ondan almış taş gibi şişse bile taşırmadı
Emreninannesi- serebro uygun olduğu için değil tüm bezler sızdırma ve pişik yapıyor çocuğum sürekli ıslak kalıyor bezini değiştiriyorım yarım saat sonra ya taşmış ya pişik olmuş prima kullandık 10 aydır sorun yoktu şimdi prima aşırı sızdırıypr anlamadım
annebenanneoldum A101 Sofia bezin küçük deneme paketini almıştım çok memnun kaldım. Büyük paket siparişi verirken de Sofia pure touch aldım. Kağıt bez gibi pek beğenmedim. Normal olanı çok çok daha güzeldi.