Esra2801 3 yaş ve 3,5 aylık iki kızım var. Ev temizliği yemek çamaşır bulaşık ütü gün içinde yapıyorum. Büyük kızıma yemek yedirme uyutma oyun oynama banyo yaptırma işini gündüz yapıyorum. Küçük kızımı da pusetine koyuyorum ben nereye oda oraya Büyük kızımı yikayacagim zaman onuda pusetiyle banyoya yanıma alıyorum bizi izliyor. Her gün evi muhakkak süpürüyorum toz alıyorum büyüğü bir şeyler döküyor vs. Dip köşe temizliği hafta sonu yapıyorum annem yakınım da oturuyor çocuklara bakarken ben komple eve girişiyorum. Banyo tuvalet falan günlük yıkıyorum zaten. Mutfak lavabosunu günlük cifliyorum. Her gün 2 posta çamaşır makinesi çalışıyor küçük kusuyor kakası bulaşıyor Büyük yemek falan döküyor. Kirli lekeli kıyafete asla tahammülüm yok hemen çıkarır yenisini giydiririm. Akşam yatmadan evi komple toplarım bulaşık makinesi bittiği an yerleştiririm yerlerine. Sabaha bırakmam. Çamaşır toplanacaksa hemen toplar katlar yerleştiririm. Asılacak varsa asarım. Ütülü kiyafet cok giymiyoruz bazen ütülü kiyafet oluyor hemen ütüler asarım dolaba. Akşama da eşim işten geldiği zaman masayı kurma salata yapma toplama makineye bulaşık atma çay demleme işi ondadır. Çocuklarla da ilgilenir. Bende akşam duşumu alır bakımlarımı yaparım çay kahvemi içerim dizim varsa onu izlerim yoksa kitap okurum biraz. Telefonla oynarim uzanır. Uyku saatleri geldiğin de büyüğü babası küçüğü ben uyuturum emzirdigim için.. çocuklar uyuduğu zaman da eşimle hava güzelse balkonda otururuz. Sonra ben yorgunluktan pertim çıkmış vaziyette yatağa atarım kendimi 5 dakika içinde bayılmış olurum. Bende durumlar böyle 😅