Mehy Kızlar yüzümde güneş lekeleri var çil çil koyu renkteler, fondöten kullanmayıda sevmiyorum çok rahatsız oluyorum,güzellik merkezlerinde yaptırabileceğim bi uygulama varmı gerçekten işe yarayan
Denniscab Mehy nerede yaşıyorsunuz hangi şehir? Ona göre bi tavsiye vericem, korkunç hamileleik lekelerim olmuştu şu an bebek tenim oldu bi yer sayesinde ama İstanbul’da bi kaç şehirde de şubesi var
Agness Mehy Bende de vardı. Birde doğumdan önce belirdi gözümün önünde ve burnumun üstünde. “ Berces ” diye bir uygulama Var . O işlem sonrasında yüzünüz deri atıyor. Resmen yılan kabuğu gibi soyuldu yüzüm. Bembeyaz deri çıktı alttan. Az tuzlu bisey ama ,bende makyajla isim olmadığı için Gözümü karartıp gittim . Güzellik merkezlerinden fiyat vs alabilirsiniz . Ben Dilan Polat a gittim
spmommy Bende sivilce lekelerim için bir tedavi istiyorum. Klasik cilt bakımı falan değil leke tedavisi. Önerisi olan varsa mutlu olurum
S_x_w Agness merhaba bir şey sorabilir miyim? Soyulma döneminde kalkan derilerini kendimiz sorabiliyor muyuz? Yoksa kendi kendine belli bir yere kadar kalkması mı gerekiyor ?🙈 sırf dayanamaz kendim soyarım diye yaptıramıyorum 🤭😅
Denniscab Nurezin42 nuray yıldız merkezin adı instagramda bakın bi çok şubesi var, benim lekelerim çok ciddi oldugu için ben süper star protokolü yaptırdım ama normal lekelere star protokolü yeterli. Benim o simsiyah kocaman lekelerim 2 seansta gittiyse efsane bi yer hepsine gidip sarılmak istiyorum
Denniscab Atahaninannesipnr nuray yıldız var, instagramda bakın, bi sürü şubesi var illaki size yakın olab bi yer vardır. Süper star protokolü yaptırdım ben aykardır ne yaptıysam kurtulamamıştım çok ciddi ve cok büyük hamilelik lekelerim olmuştu 2. Seansımı geçen hafta yaptırdım şu an bebek gibi cildim
Atahaninannesipnr Denniscab benim ufak ufak göz çevremde var baktım hemen yazdım bakalım gerçekten işe yarıyor diosaniz ben güvenip hiç yaptirmadim her uygulama için öyle diolar ama insan guvenemio
Denniscab Atahaninannesipnr inanamazsınız benim yaşadığım şeye ben bile beklemiyordum bu kadarını muhtemelen benim fotoğrafımı paylaşır bugun sayfasında