Öncelikle hepinize merhaba kızlar🥰
Benim 3 bucuk yasında oglum var iki kez 2 bucuk yaşlarında tuvalet egitimine başlamıştım ama başarılı olamadım bu 3 cü denemem cok iyi gidiyordu en başlarda cok hevesliydi tuvalete cişi gelince koşarak gelip söylüyordu annem bi kaç günlüğüne yanıma geldi ve o gün bu gündür söylemiyor 1 ayı gecti zamanla gecer dedim ama gecmiyor cok sey denedim ama olmuyor o kadar yoruldum bu bir ayın icinde ne oyunlar denedim zaten büyük abdestini hiç demiyorum yaparken bizim olmadıgımız yere gecip veya uyutmak icin yatagına koydugum da kalkıp yaptıktan sonra gelmesi oluyor yani ne onu cözebildim ne bunu kendimi cok yetersiz hissediyorum cok üzülüyorum pedagog da götürdük durmadı odadan cıkmak istedi Allahtan esim vardıda o konuştu yarın cocuksuz gelin dedi yine esim gidicek konusucak sonra ne olacak bilmiyorum işe yarıycak mı onuda bilmiyorum herseyden umudumu kestim yani cünkü o kadar cok sey denedim ki odüllendirdim oyun yaptım sevsin diye seviyor ama isine gelmiyor artık cisini altına yapınca üstünü cıkar kirli sepetine at diyorum isediği yeri ilk ben siliyorum o görmeden sonra onun eline veriyorum bi bez sen buraya cişinin yaptın sil diyorum o kadar zoruna gidiyor istemiyor ne üstünü cıkarmak istiyor ne silmek belki böyle yaparsam üstünmü ben cıkarıyorum cisimi ben siliyorum der vazgecer diyorum uzun oldu kızlar sizde böyle sıkıntılar yaşadınız mı