Gfs713 Klymeneninatlasi sadece probiyotik değil gaz damlalarıda çok pahalı maalesef 🙄 Bir ay önce sab simplex’i 200 tlye aldım 🥹🥹
Tatlican Deletedmom_100 O damla herzaman pahali 5yil once 50tl idi ama ozamanda fazlaydi diger gaz damlalarina gore
Asyaveannesi04 Deletedmom_100 ilaçlara %36 zam çaktılar şubat zammını öne çektiler asgari ücret daha belirlenmeden ilaçlar ve mamalar keşke ücretsiz olsa ama işte ..
Balim61 Deletedmom_100 Aa okadr olmuşmu ya pes.Bende kullandım onu 70 tl idi biz alirken 15 gun snra 2 yasina giricek bebeğim iste 2 yıl once 70tlye aliyodk baya kullandim onu bnde
Badeninannesi1 Deletedmom_100 şoktayım şuan biz geçen yıl bu zamanlar kullanıyorduk en son 120 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam o zaman bile pahalı gelirdi
Deletedmom_100 Badeninannesi1 maalesef bende almak zorunda kaldım etkisini hemen belli ediyormu acaba
MamieOA Deletedmom_100 2 senne once kizimda kullandim 70 Tl di gecen senede kullandim fiyati gorunce sok oldum simdi
Deletedmom_100 MamieOA sormayın bende almak zorunda kaldım mecbur hemen etki ediyormu ya bebeğim çok ağlıyor
MamieOA Deletedmom_100 buyuk kizimda cok etki eti ama kucuk kizimda etmedi onda metsil kullandim o etki eti
Badeninannesi1 Deletedmom_100 bir kaç gün düzenli kullanımda ediyor Yalnız ben ilk kullandığımda bilmiyordum her gün aynı saatte ve mümkünse sabah ögle saatlerinde verilmeliymiş
Gizemasil-0 Deletedmom_100 benim bebeğimde 6 saate etkisini gösteriyor ve çok rahatlatıyor sancısını aliyor
Sahrabalam Deletedmom_100 ikş sene önce 90 liraya alıyordum yazık 15 gün anca gidiyor Allah yardım etsin
kadriye07 165 liraya aldım 1 ay önce ve 6 aydır düzenli kullanıyorum bu fiyat ne gerçekten her şey gittikçe zamlanıyor çocuk kıyafetleri bile çok pahalı Allah yardımcımız olsun ….
kadriye07 Deletedmom_100 ben probiyotik diye biliyorum damlayı 2-3 güne etki eder birde buzdolabında saklanan gerek dışarda olursa etki etmiyor
Ecemilay Deletedmom_100 oha 2 ay önce 170 e aldık biz ne ara o kadar olmuş 5 ml bir damla insan Allahtan korkar be ayrıca çok bi faydası da yok damlatıyorum 6-7 saat sonra gazı çıkıyor çocuğun
Ecemilay Deletedmom_100 bence verme o parayı kızım kolik antikolik biberon aldık öyle rahatladı damlayı aldım alalı 3-4 kere kullandım çğnkü faydasını görmüyorum
KY1 Biogaia benim bebeğimde huzursuzluk ve uyku sorunu yaptı her bebeğe her gaz damlası iyi gelmiyor malesef
Busragokceberra Deletedmom_100 Hem gaz hemde probiyotik olduğu için galiba ama niye bu kadar artmış hayret artık kimse iyileşmesin diye galiba