Bulutaliannesi Ebru_0308 bazen gerçekten çıldıracak hale geliyorum kafayı yiycek gibi oluyorum ama sakinlesmeye çalışıyorum geçecek geçecek diyor herkes ama geçmiyor gecsede en fazla 2 hafta sonra yine aynı 😭
06Glz44 Bulutaliannesi diş çıkarıyor olablir atak dönemide olablr uyumadan önce birde duş deneyin rahatlamasi için..gözden kaçrdgunz birsey vardır gaz olablir fazla yorulmuyordur enerji cok olabilir.. yada cok scaktır.sebep cok canım acıkıyor olabilir
Bulutaliannesi 06Glz44 hepsini kontrol ediyorum duş uyariyor benim oğlumu uyutmak yerine uykusunu açıyor
Ayseeyldrmm 9 ay 6 günlüğüz aynı durum bizde de var gündüz 1 kere uyuyor, zar zor uyutuyorum her akşam ve sürekli uyanıyor sabah kadar . Şimdi bile zor uyuttum .
Alparslaninannesi38 Bulutaliannesi bizde 9 ayligiz 9 aya girdigimizden beri böyle 2.30 kadar uyumuyor en erken 00 anca uyuyor çok yoruldum artık ve aşırı huyzus ne yapacağım bilmiyorum memeun olmuyor hicbiseyden emmek de istemiyor bazen bende hasta sanıyordum da bu aylarda demeki öyleymiş çözüm bulursaniz banada yazin
06Glz44 Bulutaliannesi yorulmadği için olablr canım gece neşeli oluyorsa gğndüz uyuması saaati yanlış o zaman erken uyuyorsa geceye uyku kalmıyor enerjide fazla geliyordur oda uyumaz..egerki uyku varda uyumuyorsa sebep cok olur yatagında bile rahat edemez belkide güvende olmak istiyor sizinle uyumak istiyor olablir hiç yamınzda yatırp denednzmi
Bulutaliannesi 06Glz44 evet denedim yanimdada aynı uyuyor ama uykudayken hareket ediyor ağlıyor ama gözleri kapalı kaldırıyorum kafası düşüyor uyuyor da yani
06Glz44 Bulutaliannesi rüya görüyor korkuyor olablir bebeginz siiz anlıyor ona yanındayım burdayım gibi sevgi dolu sözler söyleyin egerki korktugu birsey olduyaa normal şımardgı zaman söyledgnz sözler yada evde ses yukseltmeli tartsma bircok sebep..gazıda olanlir o an hem karnıa gaz masajı yaptnzmı..inşlaah gecer
miracmoms Bulutaliannesi 8 aylığız ne kadar oldu sayamadım ama uzun bir süredir aynı durumdayız ve ben artk dayanamaz hale geldim dişleri çok fena kaşınıyo emzikle hep diş kaşıyor bi an önce çıksa da bi rahat nefes alsak büyük oğlumla hiç ilgilenemiyorum beş dk boşluk bulsam uyumak istiyorum 😭😭
miracmoms Bulutaliannesi uzun süredir sadece süpürge yapıyorum ne toz alma ne yer silme hiç birine gücüm yetmiyo uykusuzluktan artık cnm iş yapmak istemiyo ev aldı başını gidiyo desem yeridir 🫠
Bulutaliannesi miracmoms benimde aynı süpürmek içinde birinin olması lazım süpürgeden korkuyor onu bile zar zor yapıyorum