Mumsy Sapsikanne bunu isteyenler ilkokul mezunu bile değil. Bildiğin normal teyzeler. İnsanlar asgari ücrete çok daha ağır şartlarda çalışıyorlar ama teyzeler sıcacık evde sadece çocukla oynamak için 6bini beğenmiyorlar
Gim Haftanın 4 günü saat 07.00-12.30 arası bakıyor ekstra hiçbir iş yapmıyor çocuğumun kahvaltısını çıkmadan ben hazırlıyorum o uyanınca yediriyor öğlen yemeğini de ben akşamdan hazırlıyorum 1.500 veriyorum Gaziantep
Balkizinannesitugce Leyla1938 adanada ikamet ediyorum çorum.un yerini tutmaz asla iş gereği mecburen.malwsef gönül isterdik i saat kulesi dibinden balık alıp evde pişirelim bugün.. kizlik evim ulukavak pazartesi pazarı orada suan Bahçelievler öğretmen evi civarı canım sen neredesin
Leyla1938 Balkizinannesitugce AA aa bizde Pazartesi pazarının orda oturuyoruz belki görmüşuzdur birbibiimizi hatta bizim orda tuhafiyemiz vardı gamze tuhafiye belki bilirsin yani şuan annemler orda oturuyor bende Kayseri’de yaşıyorum buraya evlendim
Balkizinannesitugce Leyla1938 bizim.evde tam pazarın karşısındaki binalarda gormusuzdur muhtemelen yine de yakinmissin
Minikcivcivim Sapsikanne daha yeni çevremde biri buldu. 6bin+yol. Konum izmir. Yanlış hatırlamıyorsam saati sabah 9 akşam 6ydı.
1Emine Sapsikanne Ağrı’da yaşıyoruz, bakıcımız eve gelmeyi kabul etmedi ben onun evine bırakıyorum 8.15-14.30 arası 1500₺🙈 kızım alerjik bebek olduğu için tüm yiyeceğini kendim hazırlıyorum
Leyla1938 Balkizinannesitugce devmli gidemiyorum ya çoluk çocuk olunca valla en son ramazanda gitmisitim hamillelik doğum derken.