agzimizin_tadi_kacmasin Deletedmom_123 maşallah da sizinkine de maşallah acıkmadan değildir alışkanlık yapmış senin bebek acilen uyku eğitimi gibi şeyler vermen lazım bence atak mı yoksa oldu bitti mi uyku düzeni yok
agzimizin_tadi_kacmasin Demet2022 aynı bizim gibi, tek uykuya geçen oldumu diye merak ediyorum da erken sanırım
agzimizin_tadi_kacmasin Deletedmom_123 kötü olmuş ya valla hiç bilgim de yok ne yapılır acaba bu durumda Allah yardımcın olsun gece uykusuzluğu çekilmiyor başlarda bizde öyleydik kafayı yiyecektim nerdeyse sonradan Allah yüzüme baktı da 2_3 kez uyanmaya düştü oda beslenme için sadece şükür Allah’a
agzimizin_tadi_kacmasin Esraaa55 maşallah, bizde mama veriyoruz ama bizimki 2 kez kesin kalkar bazen 3 olur aklı belli olmuyo 😂
Esraaa55 agzimizin_tadi_kacmasin doktor bana gece beslenmesını kes uyanmıyorsa dedı ama ben acıkır dıe kesemıyorum bır kere verıyorum
agzimizin_tadi_kacmasin Esraaa55 iyi yapıyosunuz bilmiyorum ben olsam vermezdim herhalde uyanmamış olsa ihtiyac duymuyor diye düşünürdüm doktora verme diyomuş
MeteYmen_Annesi 9 aylık ikizlerim 12 de bi mama veririm normalde sabaha karşı 6 veya 5 te mama için kalkmaları gerek ama benimkiler kaç kez uyandığını ve uyumadığı bi ben bi Allah biliyor çözemedim neden uyumadıklarını🤦♀️
agzimizin_tadi_kacmasin MeteYmen_Annesi ikizler nasıl oluyor ya çok merak ediyorum hep aynı anda mı kalkıyolar mesela nasıl oluyo 😊 biri uyuyor diğeri mi uyanıyo
Demet2022 Aysgl_clk12 az az yapıyorum ki bıraksın diye mesela 3 ölçek 90 cc gibi bazen 120 ama hiç bırakacağa benzemiyor
Themamacita 4 aylık olduğundan beri gece gündüz düzenli bir uyku kalmadı. Gündüz çok az uyuyor gece de defalarca kalkıyor
agzimizin_tadi_kacmasin Themamacita sizede ona da yazk ya bende bugün erken yatırıyım dedim pişman oldum 3 kez uyandı sallayarak uyuttum geri
agzimizin_tadi_kacmasin Aysgl_clk12 150 içiyoduk az gelmeye başladı 180 vercem artık belki acıkmak süresi uzar bilmiyorum
Denizanasi92 agzimizin_tadi_kacmasin 9 da uyur diş çıkaracaksa atak veya hastaysa her saat başı kalkar emmeye. Yoksa da 2-3 saatte bir emmeye kalkar. Yani 4-5 kez falan. Sabah 7 de uyanır
Demeteymenim 9 ay 4 günlük aksam 9 da gece uykusuna yatiyor gece beslenmemiz uzun süredir yok. O yuzden atak doneminde yada hasta vs değilse sabaha kadar hiç uyanmaz sabah 7 8 arası uyanış 🤗🧿🙃
MeteYmen_Annesi agzimizin_tadi_kacmasin şöyle birbirlerini çok kaldırıyorlar diğeri uyarınca mecbur onu da alıyorum sonra tekr6 başa sar 🤣