1blog_meselesi Beraninannesii ben o çektiklerinin sesini duymak o tozları için çektiğini görmek istiyorum 😂😂😂😂
pogacayanakk Sıvı yağ bakliyat falan ikişer üçer stokladım, kendime bir kaç parça kıyafet aldım, robot süpürge almak istiyorum ama eşimin maaş promosyonunu bekliyorum o da yeni yıla kalacak🥲
Eminos 1blog_meselesi benim evim kanepeler yuksek altina giriyir bildigin dip kose supuruyor robotum genel temizliklerde bile kullanirim baza altini kendim supururum robot bitanedir
Elfvli 1blog_meselesi dik süpürge, airfrayer birde mutfağıma ikea dan dolap aldım. 😁😁 Başka da bir ihtiyacım yok cok şükür.
Elfvli 1blog_meselesi ben alırken v 12 stok yoktu. Xioami aldım. Robot süpürgemde olduğu için. O yuzden v 15 e o kadar para vermek istemedim.
1blog_meselesi Elfvli ben v 15 istiyordum lakin. Haznesi büyük diye ağırmış ve tuşuna sürekli basmak gerekiyormuş çalışırken. Mağazasına gidip bakmak istiyorum o yüzden
1bahar 1blog_meselesi yani diyorsun ki zam gelmeden herşeyi kapın yokmu birde herşeyi alıp herşeyin fiyatları eski si gibi düşmesi😁
1blog_meselesi 1bahar valla o zaman yanarız 😂 instada blogum var orda da indirim paylaşıyorum alın ocak gelmeden diyorum düşerse fiyatlar hiç iyi olmaz 😂