1blog_meselesi Malum ocak itibariyle bir çok alanda zam olacak. Fazla vakit kalmadı. Neler alacaksınız. Bende başladım 😂
Saafie 1blog_meselesi Bugün 2 tane 5 l sıvıyağ aldım 😂 kizenimin düğünü olacak pahalılasaack diye kardeşime düğün elbisesini aldırdım 😂 bebeğimin bez stoğu bitti tekrar stoklayacam 😂
Beraninannesii 1blog_meselesi Robot süpürge almak istiyorum. En çok ona ihtiyacım var bebekli bir ev için bulunmaz nimet.
Alya-Sena 1blog_meselesi kendime bot alacagm. Ev icin 2 tane 5 lt yag 2 adet 5 kg seker 3 paket 1 er kilodan cay makarna stogum var zaten 2.5 kgdan 2 adet pirnc birde 😀 he birde bebegime bezz
1blog_meselesi Birkullanici yaa amaaan anasın sen anaaa 🫶 atarsın elbet. Orta yollu bol olsa da yakışacak şeyler bakabilirsin 🥰
1blog_meselesi Beraninannesii ben dysoncıyım sanırım. Hiç robota hevesim olmadı ma önümüzdeki günlerde dyson alacağım inşallah 😂
1blog_meselesi Beraninannesii ben o çektiklerinin sesini duymak o tozları için çektiğini görmek istiyorum 😂😂😂😂
pogacayanakk Sıvı yağ bakliyat falan ikişer üçer stokladım, kendime bir kaç parça kıyafet aldım, robot süpürge almak istiyorum ama eşimin maaş promosyonunu bekliyorum o da yeni yıla kalacak🥲
Eminos 1blog_meselesi benim evim kanepeler yuksek altina giriyir bildigin dip kose supuruyor robotum genel temizliklerde bile kullanirim baza altini kendim supururum robot bitanedir
Elfvli 1blog_meselesi dik süpürge, airfrayer birde mutfağıma ikea dan dolap aldım. 😁😁 Başka da bir ihtiyacım yok cok şükür.