agzimizin_tadi_kacmasin Kızlar öneri verin bugün düşün düşün kafayı yedim bişey gelmedi aklıma ya elim hızlıdır o yüzden her türlü öneriye açığım sizler ne yaptınız mesela😂
agzimizin_tadi_kacmasin Balanne_ koktu kız getirdi yiyelim 😂😂 şaka tabi afiyet olsun bak herşeyi beceriyorumda pizzayı beceremiyorum bir türlü valla bir kez denedim kalın ve kenarları kuru olmuştu
agzimizin_tadi_kacmasin Oglunasikbiranne08 bizimki çorbasız yemek yemiyo valla en güzel menü kısır ayran mis gibi seviyorum yani 😂
Beraninannesii agzimizin_tadi_kacmasin Biber dolması, mercimek çorbası,fırında tavuk Yoğurt ve salata yaptım😇
agzimizin_tadi_kacmasin Beraninannesii seninde biberlerin benimki gibi obez mi, eşim bir biber almış doldurmaya korkuyorum iç harcı bir kazan hazırlamam lazım benimde aklımdan geçti biber dolması 😂😂
Balanne_ agzimizin_tadi_kacmasin valla yakında olsanız getirdim bende tam anlamı ile başarmış sayılmam ama çocuğum yedi işte beraber yaptık hem aktivite oldu ☺️
agzimizin_tadi_kacmasin Baharyagmuru bugün herkesin menüsü herhalde üste de birisi yazmış kız bende çok seviyorum da bizimki çorba manyağı hiç birşey verme çorba ver daha iyi ona o yüzden kısır ayran bizi akşam menümüz olmuyo maalesef ben komşularla gömüyorum onu daha çok 😂
Baharyagmuru agzimizin_tadi_kacmasin 😁 benimde eşim evde yok diye yaptım ya ona göre de kısır akşama uygun değil 😁 evde olsa başka şeyler yapardım evde yokken makarna kısır bunlar benim yemeğim 😁😁
Beraninannesii agzimizin_tadi_kacmasin Ahh evet malesef pazara gitmiyorum marketten aldım mecburi şişko biberler😬😅