Deliminebu Kızlar öneri verin bugün düşün düşün kafayı yedim bişey gelmedi aklıma ya elim hızlıdır o yüzden her türlü öneriye açığım sizler ne yaptınız mesela😂
Deliminebu Balanne_ koktu kız getirdi yiyelim 😂😂 şaka tabi afiyet olsun bak herşeyi beceriyorumda pizzayı beceremiyorum bir türlü valla bir kez denedim kalın ve kenarları kuru olmuştu
Deliminebu Oglunasikbiranne08 bizimki çorbasız yemek yemiyo valla en güzel menü kısır ayran mis gibi seviyorum yani 😂
Deliminebu Beraninannesii seninde biberlerin benimki gibi obez mi, eşim bir biber almış doldurmaya korkuyorum iç harcı bir kazan hazırlamam lazım benimde aklımdan geçti biber dolması 😂😂
Balanne_ Deliminebu valla yakında olsanız getirdim bende tam anlamı ile başarmış sayılmam ama çocuğum yedi işte beraber yaptık hem aktivite oldu ☺️
Deliminebu Baharyagmuru bugün herkesin menüsü herhalde üste de birisi yazmış kız bende çok seviyorum da bizimki çorba manyağı hiç birşey verme çorba ver daha iyi ona o yüzden kısır ayran bizi akşam menümüz olmuyo maalesef ben komşularla gömüyorum onu daha çok 😂
Baharyagmuru Deliminebu 😁 benimde eşim evde yok diye yaptım ya ona göre de kısır akşama uygun değil 😁 evde olsa başka şeyler yapardım evde yokken makarna kısır bunlar benim yemeğim 😁😁
Beraninannesii Deliminebu Ahh evet malesef pazara gitmiyorum marketten aldım mecburi şişko biberler😬😅