first-name-momyy DenizinAnnesi02 yemek yerken sürekli ağlayıp istiyor elini kaşığıma atıyor ve 2 damla kadar yoğurt verdim hemen ağzını açıyor sizde de böyle mi merak mı ediyor anlamadım ki
DenizinAnnesi02 first-name-momyy evet bizimde öyle doktorumuz bize tadımlara başlayabilirsiniz dedi. 😊
first-name-momyy DenizinAnnesi02 arada 1 ay var bizim için erken salı günü randevumuz var bakalım ne diyecek çılgın çocuğuma
Deletedmom_62 DenizinAnnesi02 çocuk hem dönüp hem de sürtunmeye başlamış annesi. Onun için bunlar zaten yorucu bence konuşma olayını biraz askıya aldı yeniden konuşacaktır sabırlı ol☺️
TtazeAnne DenizinAnnesi02 kız çok kafaya takma benim oğlum 6 aylık olmasına 10 gün kaldı 3 4 aylıkken sürekli agulardi şimdi sesli gülüyor bağırıyor bence normal
Balkelebegi DenizinAnnesi02 Bebekler yeni birşey öğrendiğinde eskisini unutup ona odaklanırmış🙈 Sebep o olabilir bir yazıda okumuştum.
Ccyyln DenizinAnnesi02 merak etmeyin bi sorunu yok yavaş yavaş farklı sesler çıkarabildiğini keşfedecek şu an suskun dönemi benim kızım da öyleydi 7. Aya girdikten sonra o kadar çok ses çıkardı ki başım ağrıyordu artık 😂 şimdi 10 aylık oldu susturmak imkansız bu zamanların keyfini çıkarın
Esra25eylul DenizinAnnesi02 bebeke gelişiminde nöbetleşe orgrenme diye bi kavram duymustum belki bebeginiz bu donem baska davranislar ogreniyordur konusma davranışını daha sonra tekrar dener
A2B4 Benim bebegimde 7 aylık oldu hala babildama yok canım.ba,da,ma heceleri yok.bende endiseliyim.inşallah babildar.çok güzel aguladi.6.ayda bu,pu dedi.7.aydayiz a,e den baska bişey bilmio
DenizinAnnesi02 A2B4 umarım en kısa zamanda söylerler biz endişe ediyoruz ama belkide zamanı vardır daha😊