ikitosbikannesi Merhaba Anneler Oğlum 7 buçuk aylık oldu arkadaşım bebeğine 3 aydan sonra kilot bez kullanmaya başlamış daha memmunum dedi sizce hangisi daha kullanışlı
Mizmizmyrtle ikitosbikannesi valla oğlum 15 aylık daha külot beze geçemedim denemedim yaza doğru başlayacağım kullanan memnun olan çok var ama bende post açmıştım
Pikapikapikacuuu ikitosbikannesi kilot bez çok zor geldi bana o yüzden şuan cırtlı bez. Ayaklanınca kilot bez daha iyi olur diye düşünüyorum. Özellikle gece altını değiştirirken kilot bez zor oluyor
Minikkedi_7 ikitosbikannesi cırtlı bence bende internetten sipariş veriyorum fakat 3 numara siparişimi 4 numara külot bez göndermişler bende geri göndermedim nasılsa kullanicam diyerek şuan 4 numaraya geçtik ama diğerine göre daha zor oldu benim için cırtlı bezi toparlamak daha kolay bunda zor.
Bebegimm1 ikitosbikannesi cırtlı olan daha iyi külot da tamamen soymak gerekiyor ve pişik kiremi surmek işgence oluyor bezi ne kadar büyük alsamda göbeğine hep iz yaptı ve çişini bir zman snra yanlardan sızdırmaya başlıyor çnkü orta kısmı tamamen kapanmıyor aralık kalıyor biraz
Adababy ikitosbikannesi evet denedim çocuk yürürken torba gibi sallanıyodu her numarasınıda aldım bide . Bazen altına işediği zaman hemen sallanıyodu hiçte kolaylığıda yok cırt bez en iyisi bide acayip sızdırıyodu hele ki gece
Pikapikapikacuuu ikitosbikannesi kişiden kişiye göre değişir tabi ama ben ilk defa taşma yaşadım kilot bezle sizde bir sorun olmaz belki
Minikkedi_7 ikitosbikannesi tasma oldu hatta sadece çizimde bile oldu ama pişik yapmadı zaten aynı markanın cirtlisini kullanıyorum külot bezini göndermişlerdi
RainOverMe ikitosbikannesi sleepy ız yapıyordu su an goon premıum ve prıma aktıf/premıum kullanıyrm hıc sıkıntı yok cok memnunum ozellıkle bez baglatmama zamanlarında cok ıyı oluyor cırtlı da kullanıyrl ama kulot bezı genelde ızın vermedıgınde gıydırıyrm ıtıraz etmıyor yanı o acıdan da cok ıyı. Sız hangı bezı kullanıyrsunuz