Ayss-12 Fatma1122 çok sık emiyor sürekli istiyor bende emziriyorum her istediğinde fazla içiyor o zmn demmk kki
Fatma1122 Ayss-12 aynen aynen küçükken sürekli emmek istiyorlar benimkide öyleydi, sorun olan bişey değil yani endişe etmeyin
umutunannesiiii Ayss-12 gazını mutlaka çıkarmaya devam edin ilk 6 ay normal bir durum çıkaramazsa rahatsız olur uyuyamaz ya da Allah korusun yatarken kusmasına sebeb olabilir
Msdmllale Ayss-12 benim bebeğim direkt hepsini çıkarıyordu 4 aylık olana kadar hep besledikten sonra kucakta yarım saat gezdirdim kusmasın diye. Sonra zamanla azaldı şimdi 7,5 aylık hiç kusmuyor. Zamanla geçecek biraz sabret canım
Tatlibirkizinannesi Ayss-12 var bnm kızım 2 aylık hala kusuyor. Fıskırma tarzında degil anladıgm kadarıyla o yuzden normal. Ama Bn yinede her emzirmeden sonra gazını alıp 20 dk kadar dik tutuyorum azaldı ama yine de var. Endiselenmeyin ilk zamanlar oluyormus ama tabi doktorunuza sorun
Gulsahek Ayss-12 evet normal peynir kesiği gibi çökelek gibi bişey. Bende çok korkardım endişe etmeyin. Ağız doluyo sürekli sürekli kusuyorsa reflü olabilir