Ninattanuvanza benimkide 2ay 8 günlük kizim dogdu dogali meme+mama gidiyoruz sütüm dogdu dogali az ne yaptıysam arttiramadim ve dün itibari ile artik cabalamaktan vazgeçtim oldugu kadar icsin yetmedigi yerde mama veririm.
Çünkü bebegimi huzursuz, sürekli aglayan mutsuz bir bireye dönüştürmek istemiyorum mama ile huzurlu karni tok keyfi yerinde mutluysa mama veririm. Ama cevre baskisi allah kahretsin onlari biktiriyor insanlari hatta şöyleki mama verdigimi bildikleri halde kizim ilk ay 1 kilo 2. Ay 700 gr aldi aa demekki mamayi az veriyosun yazık degilmi daha cok mama ver cocuga diye söylenip durdu çünkü onlara göre mama aliyorsa aylik 2 kilo almali bebek yahu bu bebek kimse anlamiyor.
Sütümün hic ehemmiyeti yokmuşcasina yaramiyor belli daya mamayi diyenler yüzünden insan mamaya karsi bir tık tepkili olabilir cunku lohusalik oyle bir kafaki hepimiz biliyoruz cook cok zor. Allah tum annelerin yardimcisi olsun gercekten.
Ama 3 aylik bebek hala dogum kilosunu 2ye katlayamamis ve inatla mama zehir diyince insanda cildirmadan edemiyor gercekten
Cehalet bambaska birsey