_Bianneikibebis Kızlar oğlum sürekli emmek istiyo ama sürekli zaten çok sık emziriyorum ama o yine de memeyi bırakınca ağlıyo ve çok emince kusuyo emzik verip vermeme arasında kaldım, korkuyorum bide diş yapısı bozuk olursa diye, fikirlerinizi almak istedim
Ebruliiiiii _Bianneikibebis kızım doğduğun da ilk zamanlar öyleydi artık emmekten göğüslerim ağrıyordu emmeden uyuyamıyor meme ağzından çıkınca uyanıyordu emzik hayat kalitemi arttırdı resmen veriyorum ağzına alıyorum göğsüme emzirir gibi uyuya kalıyor yerine indiriyorum olaki emzik çıktı tekrar ver ağzına mis diğer türlüsü çekilmiyordu bi süreden sonra
Betul-08 _Bianneikibebis bebeğin muhtemelen yenidoğan bırak sürekli emsin dünyanın en güzel duysu o günlerde geçiyor 3. Aydan sonra sadece açıklıkları için amiyorlar benim bebeğimde ilk 2 ay hep memedeydi iyiki emiyor
_Bianneikibebis Ebruliiiiii ya herkes sanki zehir veriyomuşum gibi konuşuyoda o yüzden sormak istedim
_Bianneikibebis Betul-08 emzirmekten şikayetim yok çok şükür ama bi kızım daha olduğu için zorlanıyorum, oğlumu emzirirken kızım üzerime daha çok düşüyo da