asyakusunannesii Bebeğim 18 aylık son bir haftadır küçük büyük dinlemeden herkesin saçını çekiyor elini kitliyor açmıyor arkadaşlarımın çocuklarına çok fazla yapıyor mahcup oluyorum 🥺 ne yapmam gerekiyor bu durumda 🙄
arascinar3475 asyakusunannesii benm oglan 8 aylik sacimizi yonuyo hep buyuyunce kuafor olcak demekki 😁😁😁
Asyanesrin asyakusunannesii walla benimki 27 aylık oldu hala bişeylere kızınca saçımı çeker bi çözüm bulamadım bende hala😔
Nanem123 asyakusunannesii benim oğlum 28 aylık halen yapıyor kreşe gidiyor oradaki kızlara da yapıyor hatta tokalar getirip saçıma takmaya çalışıyor
asyakusunannesii Asyanesrin işte kızınca değil de sürekli yapıyor bi anda durduk yere herhangi birisinin kafasına yapışıyor
asyakusunannesii Nanem123 valla yoruldum sürekli yapma demekten cici yapalım demekten kızıyorum aynı güzellikle söyleyince anlatınca da aynı
Nanem123 asyakusunannesii albendende o kadar benimkisi erkek saçını çekmiyor kadınların saçını çekiyor annecim canımı acıttın diyorum banamısın demiyor geçen gün öğretmen video çekmiş kuaförüm sensin Enes diye 😂
tostosata Saç çektiği an da hiç tepki vermeyin sıfır tepki. Hemen dikkatini başka şeye çekin. Dikkat çektiğini bildiği için yapıyor
asyakusunannesii tostosata işte tepki vermemek mümkün değil ki öyle bi çekiyor ki acıyo yani çocuklar çığlık çığlığa bağırıyor
asyakusunannesii Asyanesrin bizimki de Asya valla 😂 başka Asya tanımıyorum ama sizinki de öyleyse demek ki böyleler 😂😂