Sufleeee Kızla Sürücü kursuna yazıldım ama hiç bilmiyorum araba hakkında birşey. Dersler henüz başlamadı acaba tek seferde almam mümkün mü öğrenebilir miyim , manuel bu arada
Mizmizmyrtle Sufleeee evet bende öyleydim tek seferde almadım ama ikincide aldım ilk girdiğimde de alırdım ama son anda kendi dikkatsizliğim yüzünden kaldım
okuyor Sufleeee 3 arkadaş beraber yazıldık. Hiçbirimiz daha önce direksiyona bile oturmamıştik. Birimiz ilk sınavda aldı. Ben 3.de aldım. Diğer arkadaşımız 4. De aldı.
Aise1 Sufleeee bende hiç bilmiyordum tek seferde aldım gözünüz korkmasın sınavdan geçecek kadar öğretiyorlar zaten
Sufleeee Mizmizmyrtle ay ne güzel hemen öğrenmişsiniz. Kendimden hiç umudum yok eşim sen yaparsın diyip duruyor. Şuan hiç bilmediğim için mi öyle geliyor acaba
Sufleeee Aise1 şuan hiçbişey bilmiyorumya ondan korkuyorum sanırım söyledikleriniz çok motive etti teşekkür ederim 😍
Mizmizmyrtle Sufleeee bana kurs hocam demişti ki hiç bilmeyenler daha güzel ve çabuk öğreniyor çünkü daha önceden kullanmayı deneyenler yanlış bilgileri öğreniyorlar ve biz burda onun bildiği yanlışı kıramıyoruz ama sen hiç bilmediğin için tamamen doğru bilgilerle öğreteceğimiz için senin öğrenmen daha basit olacak demişti. Gerçekten öyle araba sürmek o kadar basit bir eylem ki aslında :)
198697 Sufleeee bende yeni yazıldım canım Benim de daha başlamadı bende hiç bişey bilmiyorum Şurda bekliyim 😂🥰
Damladuru01 Sufleeee ben bırak araba sürmeyi duran arabanin kontağından anahtar almaya korkuyordum öyle söyleyim. Tek seferde aldım ehliyeti manuel ama hiç bir dersi kaçırmadım yağmur çamur demedim gittim. 😃 Şimdi çok rahat kullanıyorum
Sufleeee Damladuru01 yaaa ne güzel hayırlı olsun inşallah ben de de öyle olur azim çok ama korkuda bi o kadar 😂
Mrv135 Sufleeee Korkmayın debriyaj ayarını öğrendikten sonra gerisi sadece vites geçişlerinde arabayı dinleyip vites değiştirmeye kalıyor. Ben vitesden sorun yasamasaydim ilkinde alırdım.
Damladuru01 Sınav için de cikmis sorulari çözün bir de kitap veriyorlar onun sorularını çözdüm yetti ben öyle yapmıştım onun derslerine katılmadım
Bebegim17 Sufleeee gayet güzel alınır ama kendinizi şartlamayın sonuçta birkaç hakkınız var ilkinde bir aksilik olursa 2. De alırsınız onda dünyanın sonu değil. Ben de ilk seferinde parktan çıkarken sürtmüşüm kaldım mesela öyle çok ağladım. Sonra kendimi üzdüğüme üzüldüm ikincide gittim gül gibi aldım çıktım 👍