Birdunyabircennetannesi Eylul44 18 aylık aynı anlattığın gibi. Bundan 3 4 ay öncesinde kendi kendine çok güzel oynardı şimdi 1 sn oturtturmuyor kalk benimle oyna diyor. Oynayacak bişey de bulamıyorum
kirmizibalikgolde Eylul44 10 dk önce uyumustu . Şimdi uyandi yaa gerçekten çığlık attım… bebegimden nefret eder oldum yaaa uyumuyor ayağımda sallıyorum kendini sağa sola atıyor
8274927472 Eylul44 Öyle daraldığınz anlarda şükredin sağlıklı diye. İnanın zamanla düzelir kalbinize hoş getirin 🌺
sarmaliklahana Eylul44 15aylık kızım gece yatana kafa çığlık atıyor herşeye 🤦 Derdini anlatamadığı için istediği şeye de istemediği şeyede çığlık çığlık çıklık 🤕artık başım agrıyor ciddi anlamda
Dorsimgok Ya gerçekten benim de 15 aylık bebeğim geceleri uyumak istemiyor çığlık çığlığa sürekli uyutmak aşırı zorlaştı
Bebitom_3 Eylul44 oğlum 20 aylık bende aynı durumdayım gün boyu ilgi istiyor beraber oynuyoruz tuvalete bile giremiyorum. Yemek yaptığım zaman mutfağı birbirine katıyor
Ummahan250820 Eylul44 15 aylık kızımda öyle yemek bile zor yiyorum gündüz uykuları desen çok az çok yoruldum
GamzeAsel21 Eylul44 Ne güzel benimki 1 yaşında asla düşkün değil bana babasına çok düşkün bende asla durmuyo o kadar ilgilenmeme rağmen sevmiyor beni nasıl başardınız bunu acaba
Eylul44 GamzeAsel21 bizim babamız biraz yoğun çalışıyor sadece akşamları görüyor yorgun olduğu için çok fazla ilgilenemiyor her şeyiyle ben ilgileniyorum ondan galiba bende babasına düşkün olmasını isterdim beni biraz salardı 😂