User_name Betulalyaa humana deneyin tadı ve içeriği anne sütüne en yakın mamadır bende kullanıyorum hiç meme reddi yaşamadım
Edis07 Betulalyaa ebebek doludur hipp’le. Olmadi netten bakin mutlaka bulursunuz. Biz evolvia kullaniyoruz. Bende ebebege gittim bulamadim ebebegin internet sayfasindan siparis verdim
Familyboy Betulalyaa canım mama işi deneme yanılma işidir her mama her bebekte farklı etki gösterir hangisi yarar onu ancak deneyerek bulursun küçük kutu olanından al hangi marka istersen oylelikle öğrenirsin yarayani yaramayanı
Betulalyaa Familyboy ilk başlarda aptamil kullanıyordum çok gaz yaptı sonrasında sma kullandım kabız yaptı bebelac gold kullandım o fena değildi yanı napacagımı bilemıyorum
Kugukiz Betulalyaa hipp kullanıyorsanız Golden goat a geçebilirsiniz ben öyle yaptım memnunum. E bebekte de satılıyor.
Ecemilay Kugukiz artık getirmiyorlarmış bizde golden goat kullanıyoruz Malatya şubesinde yok pttavm den sipariş ediyorum ucuza geliyor
Irmakmelegim Betulalyaa sma comfort mu kabız yaptı? Yoksa sma diğer çeşitlisi de var sma optitra faln mi ypti
Yaren17 Betulalyaa bebelacdan memnun değil misiniz hip kullanıyorum aşırı gaz kabız yaptı bebelac alacağım
2626 Betulalyaa Hıpp ebebekte var canım ben oradan alıyorum olmaması mümkün değil bence mamanı değiştirme Bebelac içinde çok fazla katkı maddesi var
Betulalyaa 2626 bende hep ebebekten alıyordum ama bulamıyorum artık 1 numarasını zam gelecek diye satmıyorlarmış diye duydum