zumraylc Kbrltn3435 kullandık bır hafta ama yıne ates cokıyır uykudan kalkınca ıkı gundur zor yuruyor ılk defa boyle oldu bende ıkı aydır hamıleyım annemde kalıyorm öluyrm kusmaktan ayaga kalkamıyrm oglumda boyke oldu xok yıorandım
Rumii Kbrltn3435 büyük ihtimal bebeğiniz influenza olabilir bi test yaptırmanızı tavsiye ederim eğer öyleyse ilacını kullanmadan geçmiyor malesef
Rumii Kbrltn3435 keşke verse ama benim bebeğim de ateş öksüeük vardı ilacını verir vermez kesti. Yazık yavrucağa
Turunckafam Kbrltn3435 geçmiş olsun canım 🙏 benim kızımda 1 haftadır ateşli boğaz enfeksiyonu dediler ama ateşi bugün sabit sabit ateş bilen varmı 37.4 falan sabit 10 saattir inmio.cikmioda . İlaç vermedim 5.gun ateşte 🥺
Kbrltn3435 Rumii infulenzamıydı ? Ben testini yaptıralım dedim doktora oda ilacını vermiyorum cok zararlı dedi
Rumii Kbrltn3435 evet influenzaydı. Bilemiyorum karar sizin çocuğun her gün ateşli olması zararlı değil mi sizce Allah korusun havale falan geçirse çok korkarım ben öyle şeylerden
Damla1 Biz de kreşe gidiyoruz. 3 gün iyileşiyoruz sonra yine ateş öksürük burun akıntısı. Ateş belli bi günden sonra düşüyor yine ama öksürük burun akıntısı hep var çok yoruldum. Her haftasonumuz evde geçiyor 🤦♀️
Deletedmom_56 Kbrltn3435 Allahim şifa versin. Tez zamanda bitsin insallah cnm. Dr ne dedi nesi var bebegnzn
Kbrltn3435 Deletedmom_56 kanlara baktı idrar baktı birsey yok influenza testi yapsak dedim. O olsaydı diğer kanlarıda düşerdi dedi. Pozitif olsa bile o ilaç karaciğere zarar verir dedi. Ne test yaptj be ilaç verdi. 3. Antibiyotiği kullanıyoruz ates bana mısın demiyor