Kbrltn3435 1 aydır sürekli atesli. Antibiyotiğe ragmen bana mısın demiyor ya. Cocugum mahfoldu. Kış tam gelmeden biz ne hale geldik
Mommyishome Kbrltn3435 1 aydır nasıl sürekli ateşli olabiliyor? Doktora gittiğinizde doktorunuz ne diyor
Rumii Kbrltn3435 büyük ihtimal bebeğiniz influenza olabilir bi test yaptırmanızı tavsiye ederim eğer öyleyse ilacını kullanmadan geçmiyor malesef
Turunckafam Kbrltn3435 geçmiş olsun canım 🙏 benim kızımda 1 haftadır ateşli boğaz enfeksiyonu dediler ama ateşi bugün sabit sabit ateş bilen varmı 37.4 falan sabit 10 saattir inmio.cikmioda . İlaç vermedim 5.gun ateşte 🥺
Kbrltn3435 Mommyishome bildiğiniz hergün atesli. Değerlerinde hiçbir sıkıntı yok kan, idrar ama sürekli ateşli
zumraylc Kbrltn3435 kullandık bır hafta ama yıne ates cokıyır uykudan kalkınca ıkı gundur zor yuruyor ılk defa boyle oldu bende ıkı aydır hamıleyım annemde kalıyorm öluyrm kusmaktan ayaga kalkamıyrm oglumda boyke oldu xok yıorandım
Rumii Kbrltn3435 keşke verse ama benim bebeğim de ateş öksüeük vardı ilacını verir vermez kesti. Yazık yavrucağa
Kbrltn3435 Rumii infulenzamıydı ? Ben testini yaptıralım dedim doktora oda ilacını vermiyorum cok zararlı dedi
Rumii Kbrltn3435 evet influenzaydı. Bilemiyorum karar sizin çocuğun her gün ateşli olması zararlı değil mi sizce Allah korusun havale falan geçirse çok korkarım ben öyle şeylerden