bebek-kaya Arkadaşlar en son ekim ayında Regl olmuştum bugun saydım 75 gün olmuş Dr gitmeye çekiniyorum jinekolojik muayeneden dolayı ama sanırım vakti geldi dört arkadaşım daha böyle mevsimsel mi bilemedim aranızda bu şekild olan var mı bu aylarda
joyfulmom bebek-kaya 13 Gün gecikti benimde bekliyorum olmasını dün kan verdim pazartesi çıkacak bakalım gebelik ihtimali biraz zor ama bilemedim
arascinar3475 bebek-kaya once doktoruna git tipta ayip denen bisey yok . Syrica erken tani hayat kurtarir . Sonra sogan kurunu tavsiye ederim
Oznurkk bebek-kaya sezaryen oldum 9 ay hiç adet olmadım. Alttan muayeneden de çekiniyordum.sonunda gittim. Ultrasonda karından baktı kan istedi adet söktürücü verdi 1 haftaya adet oldum. Hatta doktor söylendi niye bu zamana kadar gelmedin şimdiye 2.bebe doğardı dedi 😂
mrvelfada bebek-kaya O benimde 2 gün gecikti tedirginim çok🥹 Oğlum henüz 1 yaşında. Şişkinlik ve sağ kasıkta ağrı hissediyorum. Bugün test yaptım negatif çıktı
Aylizzmm arascinar3475 bende doğumdan sonra 3. Ayda oldum 2. Ye bir hafta attı 3. Şimdi 15 gün gecikti ağrım var ama gelmiyor 2 gündür soğan suyu yapıyorum kac gün devam edilmeli acaba
Blackcloud Oznurkk Canım bir şey sorabilir miyim? Adet söktürücüden sonra adetlerin düzenli olmaya başladı mı? Bende doğum yapalı 8 ay olacak hala olmadım. Eğer adet söktürücü içersem düzenimi bozar diye korkuyorum. Birde emzirirken mi içtin ilacı?
VenusAA Oznurkk 6 ay oldu dogum yapali hala regli olmadim. Sütü cok olanlarda normal diye biliyorum. 🤔 9 ay, 1 yil regli olmayanlar var.
Aylizzmm bebek-kaya sol tarafımda ince bir adet sancısı var gebelikte de öyle oluyor korkmadimda değil aslında doğumdan sonra 1 yol duzensizlik normal miş ama rahatsız edici
Annezey @bebek-kaya 7 gün gecikti benimde iki defa test yaptım hamilelikte yok neyden olduğunu hala anlayamadım. Pazartesi bende doktora gideceğim inşallah. Ama bu aralar herkeste bu şekilde sanırım.
bebek-kaya Annezey yarın Dr gidince yazar mısınız alttan muayene edecek mi bakalım ben cuma gününe randevu buldum anca
bebek-kaya Oznurkk inşallah bana da sadece ultrasonla bakarlar çokmkorkuyorum zamanında çok canımı yaktılar
Oznurkk Annezey evet emziriyorum. Duphaston verdi. Emzirme döneminde kullanılır dedi. Adet olduğun anda kes ilacı demişti bana
gzmemr Oznurkk merhaba ben o ilacı kullanıyorum şimdi 8.günündeyim hala olmadım doktorunuz olmazsa napacağınıza dair Bilgi verdimi ? 13 aylık bebeğim doğduğundan beri olmuyorum emziriyorum