AselSenam Esdelideli geçen gün biri dolandırıldı İnternet üzerinden göndercez diyenlerden. Burda post açılmıştı, kimlik bilgileri kapora falan istiyorlarmış, onlara inanmayın bence
Esdelideli AselSenam ben kapora istenildigini bilmiyordum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim en azından İnternet üzerinden yapilamayacagini anlamış oldum
papatya_1125 Esdelideli Çevrenizi de tanıdık güvenilir varsa öyle yapabilirsiniz Burada maalesef yok. Online başvurusu yapmanızı önermem Çünkü burada bir Anne bu şekilde dolandırılmış.
Esdelideli papatya_1125 çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bende bundan korktuğum için online başvuru yapmak istemedim. O yüzden Bi arastirayim dedim. İyiki de arastirmisim. Yoksak dediğiniz gibi dolandiricilar artık heryerde
papatya_1125 Esdelideli Bir de nişanlıyken ben bu paketleme sitelerine yorumlarına telefon numaramı bırakmıştım Allah’ım bir sapik dadandı.ustelik Yeni evliyim 2.5 sene önce öyle bir talihsizlik yaşamıştım
_YanakReisinAnnesii Esdelideli genelde kapora isteyip ortadan kayboluyorlar, yeni nesil dolandırıcılık.
Esdelideli _YanakReisinAnnesii ben kapora istenildigini bile bilmiyordum valla bu millet işin kolayını bulmuş. Yazık ya insanların günahına giriyolar. Biz güvenip iş bulduk diyelim onlar bizi dolandirsin. Yazık çok yazık
Esdelideli papatya_1125 ahhh ya çok üzüldüm canım valla sen iyi niyetinle iş bulma peşindesin onlar sapıklık, dolandırıcılık peşinde. Çok üzücü bir durum. Ne kadar zor zamanlar geçirdiğini tahmin edebiliyorum. Allah öyle insanları ıslah etsin
_YanakReisinAnnesii Esdelideli insanlarin çaresizliğinden yararlaniyorlar malesef . Belki de birşeylerden kısıp kenara 3-5 koyduklarıyla para kazanırım umuduyla kapora veriyor insanlar bunlara , gerçekten yazık.
papatya_1125 Esdelideli Ah bir de evlendikten sonra başıma geldi uslanmadım. Resmi dernek gibi gözüküp yardım vereceklerdi .dolandırıcı çıktılar bilgilerimle papara hesabı açıp kara para aklayacaklarmis meğer 😞
Esdelideli papatya_1125 ayyy inanmiyorum yaa bu kadarda olmaz ki bu nasıl Bi vicdansizliktir. İnsanların güvenini nasıl suistimal ediyorlar. Allah bildiği gibi yapsın hepsini de pislikler 😒
Esdelideli _YanakReisinAnnesii çok haklısınız. Gerçekten de dediğiniz gibi. Bi kaç birseyden kısıp kenara köşeye koyduğu parayla bu işe başvuru yapacaktı kayivalidem De. Iyiki burdayım böyle bir post açıp sormusum. Yoksaki bizde onlara inanır o parayı yollardik. Sonuç yine mağdur olan biz olurduk. Off ne kötü bir ortamda yaşıyoruz ya. İnsanların hayallerini emeklerini çalmak bu kadar mı kolay olmuş artık. Gercekten çok üzücü bir durum
_YanakReisinAnnesii Esdelideli malesef ki bu kadar kolay artık çünkü kimse diğer dünyayı düşünerek yaşamıyor herkesin gözünü para mal mülk hırsı bürümüş durumda . İyi ki burdan sormuşsunuz dikkat edin bu tarz olaylara 🙏
Esdelideli _YanakReisinAnnesii çok haklısınız. İnsanlar artık herseyi para kazanabilmek için çıkar ilişkisine sokuyorlar. Sen iyi niyetinle yaklasiyosun, onlar seni kaziklamak peşindeler. Allah iyilerle karşılaştırsın die boşuna dememisler. Çok sagolun bana yardımcı olduğunuz için de 🌸