MasaLiyam ruveydatas benim bebeğim de hiç birisi yok ama 3 aylık oldu hala sesli yapıyor kakasını kızarıyor gaz çıkarır gibi yapıyor yani bu durum normal değiş mi bilmediğim için soruyorum sessiz mi olması lazım kakasınjn
Busramaden ruveydatas debrıdat da kullandık bız bı sure ama dedıgım gıbı bızde once sebebı arastırıldı ve ona gore ılerledık d vıtamınını kestık anne sutunu kestık oncesınde bır suru dıyetler yapıldı testler falan ona gore yol ızlendı
ruveydatas MasaLiyam yani bilmiyorum kakanın o ilk çıkışı da zor olursa (bundan sesli oluyor) yine kabızlık sayıyorlar sonra böyle çatlak olabiliyor
Esra_Deva ruveydatas benim kızımda da oldu çatlak maalesef. Pat diye olup uzun sürede geçiyor ama geçiyor merak etmeyin geçmiş olsun çok
Bukrelinam ruveydatas yeşil kakai usuyunce oluyor Doktor mu söyledi bunu acaba bzmde arada yesilmsi oluyor
Busramaden Elvinin_Annesi duphalacla beraber kullandık tek basına ıse yaramaz demıstı dr muhtemelen degıldır
lizbonn Busramaden merhabalar benim çocuğum da kabız ve çok sıkıntı yaşıyoruz. D vitamini yazmışsınız. Bizde de eksik çıktı. Takviyeye başlayacağız. D vitamini eksikliği kabız mı yapar dedi doktorunuz??
Busramaden lizbonn merhaba eksıklıgı degıl fazlalıgı kabız yapıyo gastroya gıdersenız cocugunuzun sorununu orda cozersınız