Ela6161 4 aylik bebegim var ama hala söyle uyutuyorum diyemiyorum gece uykusuna cok zor dalıyor. Her gün farkli. Cogunlukla memede uyuya kaliyor, öylece doymuyor sonra 2 saat sonra aciktigi icin yine uyaniyor. Ne yapacağıma şaşırdım yardim lütfen
papatya_1125 Ela6161 memede uyumasi gayet normal.😊anne kokusu ve rahatlama var. Siz tam beslenmeden uyuduğu zaman çenesini alnına ayağına dokunarak gıdıklayarak uyandırın tekrar emsin.
Masal001 Ela6161 tam sallayarak uyutmaya calisirken bunu gormem ahahah 😄😄😄 gerçi benim hoşuma gidiyor sallamak kızım put gibi yatiyor sallarken bende arkama yaslanıp sallıyorum 3 dkka da dalıyor bazen işime geliyor böyle sallamak valla dinleniyorum yada telefonu elime alıp bakınıyorum 😄😄😄
benkosarim Ela6161 yanına bir tane peluş battaniyeyi ya da böyle hani daha orta seviye bir battaniyeyi kolunun altına koyun yan çeviriin sırtına pispis yapıp ninni soyleyerek
Ela6161 Masal001 masallah 2 dklik işi varsa ne güzel. Ama unutmayin büyüyecek ağırlasacak yok yani bizde o bile belki haftada 1
kayraninannesiiii Şuan biz de 4 aylık olacağız bizimde belli bir uyuma düzenimiz yok o an nasıl istiyorsa öyle uyuyor malesef. Ya ayakta kucağımda dışarıyı görecek şekilde etrafı izleyerek, ya memede, ya sallayarak değişiyor yani 😓
Deletedmom_33 Ela6161 beşiğine koyup biberonu verip hafif sallarim. Gazi yoksa 5 dk da dalar. Gece mecburi kalmadıkça hiç sallamiyorum