babyandmom1 Bugün birisi bana dikkatimi çekti hep anne diyor başka kelimesi yok galiba dedi 😔 aslında kızımın yeterince kelimesi vardır
babyandmom1 AntiSosyallKelebek böyle uyuması çok güzel ama bu ara gerçekten sadece anne diyor herşeye sürekli başka bir şey demiyor babasını bile istemiyor 🙄
siyahekran06 babyandmom1 16.5 aylık 2 3haftadır benim bebeğimde öyle peşimi hiç bırakmıypr wcye zor giriyotum geceleri çok fazla uyanmaya başladı
babyandmom1 siyahekran06 peşimde olması tamam beni görmediği an kriz geçiriyor babasını bile istemiyor asla
AntiSosyallKelebek babyandmom1 Bilirim bilirim benim kizim ta diğer odadan anneeeeggg diye bağırıyor bende birşey oldu sanıp korkuyla koşuyorum meğerse sadece bebeğine muz yedirmismis gel de çıldırma,😀
siyahekran06 babyandmom1 benimkide aynı normaldd dışarıya çıkmak için can atar bugün eşim bi 10 fk güneşlensin diye çıkarıyordu kapıda benim gitmediğimi anladı apartmanı yıktı ağlarken gerü eve girdik mesela
Berydeniz Benmki sadece gündüz degil gece bile kokumu duymazsa uyanıyor 30 aylik hala anneden baska kimseyle durmaz
babyandmom1 huzunkovankusu bende öyle diyorum ama ne zaman düzelecek merak ediyorum ilk defa bir hastalığında bu kadar bana bağlandı