Bengimn Bebeğim rsw oldu doktor nebülazatör yanında bugün Azro verdi, bazı sayfalarda küçük bebeklere antibiyotik verilmemesini okudum ishal yapıyormuş? Tavsiye istiyorum
Sin21 Bengimn bazı sayfalar rsv nin ne kadar zor bir hastalık olduğunu da yazmıştır mutlaka 🌺 düzgünce kullanın lütfen geçmiş olsun
Ayaz13 Bengimn Doktor verdiyse kullanılmalı diye düşünüyorum. Bizde kullandık ama 15 aylıktı bebeğim kullandığımızda bize alerji yaptı sanırım biraz ağır bir antibiyotik gündüz başlayın döküntü yaparsa doktorunuza danışın
Arsima19 Bengimn biz kullandık 12 aylık bebeğim boğulacak şekilde öksürüyor ve balgam kısıyordu yan etk yapmadı istemeyerek de olsa antibiyotik vermek zorunda kaldım
Ciisemmm Ben de antibiyotik bibersek istemiyordum ama hasta görünce dayanamadım verdik doktor verdi diye benim kızım daha küçüktü
Badeftm 7 aylık iken kullanmıştık bizde yarım ölçek günde 1 defa ishal yada herhangi bir yanetki yaşamadım doktorunuz verdiyse kullanın
Arsima19 Zrnbrs 2 günde kesildi öksürük size de şifa olsun. Antibiyotik insanlar Karsi ama iyileşmiyor başka türlü