yigitinaannesii Kızlar merhaba, Bebeğimin bacağı kırıldı ve ayrılmamış kırık. Doktor bir tarih vermedi. Her hafta gelin kontrol edelim dedi. Yaşayan var mı? Ne zaman kaynar🥹
Bebiss123 yigitinaannesii merhaba kırık die aratınca yazdınız yazıyı gördüm oğulun iki yaşında koltukdan ziplati yere düştü ayağı kirldi 2yasinda ayrılmamış kırık var bizde de ne zaman iylesti nasıl geçti neler yaptınız
yigitinaannesii Bebiss123 Canım çok geçmiş olsun. Bekledik sabırla. Bunun tek tedavisi sabırmış onu anladım🥹 Alçı 6. haftada çıkacaktı. Bebeğimin alçısı kırıldı düzeltmek isterken iyice kaydı ve biz kendiliğimizden 5. haftada çıkardık. Haftalık takiple gittiğimizde zaten kaynadığı söylenmişti. Sadece tedbir amacıyla tutuluyordu. Alçısı çıktıktan 3 gün sonra emeklemeye 2 gün öncede şükür yürümeye başladı. Şuan çok şükür iyiyiz
Senaa92 Bebiss123 merhaba kızım sandalyeden düştü aramalarda sizin yazınıza denk geldik bacakta çatlak var alçıya aldılar 2 yaşında kızım nasıl geçti süreç sonradan bir sıkıntı oldu mu
Bebiss123 yigitinaannesii 3-4hafta dediler bize ama 2 hafta sonra kaynamaya başlıyormuş zatten araştırma göre çok teşekkür ederim 🌹❤️ ekstra birşeyler yaptinizmi yemek olarak kemik suyu disinda
yigitinaannesii Bebiss123 Magnezyum ağırlıklı besledim hep. Kemik sağlığı için çok iyi olduğu için. Her gün bi fincan sade soda içirdim,elma tükettim. Avakoda vs. ve yoğurt ev yapımı