Berfn19_07 yoğurt iyi bir başlangıç olabilir bende o şekilde başlamıştım, doktor 5. Ay kontrolünde başlayabileceğimi söyledi. Kabak havuç patates bunları haşlayıp biraz zeytinyağı ile karıştırıp verdim. Meyvelerden avakado muz ikisini bir karıştırdım, ayrı ayrı da yedi muzu zaten asla reddetmedi ama muzla beraber olunca 1 avakadoyu bitirmeye yakın yiyor. Armut elma birkaç damla portakal suyu cennet hurması bunları verdim. Bugün balkabağı çorbası içti tadını da beğendi tavsiye edebilirim. Yumurta sarısı veriyorum sade şekilde deneyin istemezse birkaç gün geçsin armut, cennet hurması ya da avakado muz ikilisiyle karıştırın hiçbirinde yumurta tadı almıyor. Geceleri irmikle elmalı ve muzlu bir mama hazırlıyorum onu yiyor severek. Tavuk yemeği yapmış olursam tavuklarından veriyorum, balık yersem balıktan veriyorum tadım şeklinde ilerliyor bunlar tabi öğün gibi değil. Tel şehriye çorbası içti mercimek çorbası içti. Tadım yaptırdığım kabak patates havuç üçlüsüne Pirinç katıp blender dan geçirip kavanoz maması yapıyorum 2 gün idare ediyor, ama 2 günden fazla kullanmamaya dikkat edin🌸