Bir_anneyim Deletedmom_75 ya tabiki orası öyle ama insan mental olarak gerçekten psikolojik olarak sağlığı gidiyor akşamları bile çocuğu uyutsam da yata kendimi atsam bi diyorum gündüz bebek uyuduktan sonra işte plan kuruyorum şurayı temizlşcem yıkıcam diye ama uyuttuktan sonra hiç halim kalmıyor çoğu zaman yapmıyorum yapamıyorum yoruluyorum
Deletedmom_75 Bir_anneyim Valla ben artik önceliği kendi rahatligima veriyorum o uyuyorsa uyuyorum yorgunsam yapabildigim kadar yapıyorum is yap yap ayni gucun yettikce maalesef sabretmekten baska çaremiz yok
Bir_anneyim Ococila aynen öyle ben xaten kaldıramam şu an bile çok zorlanıyorum kazayla kalmadığım sürece bilinçli bir şekilde çocuk yapmam zaten kaldıramam
Bir_anneyim Naime-grbz bende öyle annem babam bile benimle bu kadar ilgilenmemiştir diyorum el bebek Gül bebek bakıyorum ilgileniyorum ama çocuk yere göye sığmıyor napıcamı şaşırdım deliriyorım valla arada eşimle bile aram açılıyor bu sepeble kötü ben oluyorum
Jelibonsmom Merhaba 🌞 bebek bakımı elbette zor ve bebekten bebeğe göre zorluk derecesi değişebiliyor. Benim de kızım zor bi bebek çok iyi anlıyorum sizi , sabır diliyorum bize 🙏🏻
Melisayy Bir_anneyim 1 yaştan sesleniyorum kolikti beni hiç emmedi mamayı icirirken Allah’a yalvarirdim bineronu tutsun diye açlıktan deli gibi ağlar yine de turmazdi arabada gezdirip öyle sakinlestirirdik evin içinde bebek arabasinda uyuturdum uyuduğu da 10 dk fazlası yok şimdi 1 yasinda ne verirsem ağzında bekletir tükürür gündüz sadece 20 dk uyur gece uyurken deli gibi ağlar gündüz yanından 1 dk ayrılsam ortalığı yıkar eşim desen hiç anlayış yok Allah sonumu hayir etsin psikolojim berbat sinir hastası oldum resmen elim ayağım titriyor.her seye
witcher Bir_anneyim 6 bucuk aylık benim kızımda öyle önceden gaz dedik gazı da geçti ama huysuzlugu bitmedi şimdi de diş diyorlar bakalım o da cıkınca ne diyecekler ben tükendim ama 2. Cocuk doğuranlara hayranım zaten ama her çocuk bir değil işte. Arkadasımın bebeği var aynı zaman doğum yaptık inan artık onunla görüşmek istemiyorum o kadar akıllı uslu bir bebek ki maşallah 🧿 onu gördükten sonra benim psikolojim bozuluyor 2 3 gün kendime gelemiyorum. Allah yardımcımız olsun ben hayatımın 3 4 yılından vazgeçtim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil napalım
Hamzaninannesi1411 Bir_anneyim benim bebeğim de 5 aylık ve huzursuz bi bebek. Kan idrar bile verdik bi sorun yok gelişimi de çok güzel sütüm de var yetiyor gaz sorunu da bitti çok şükür . Uykusu geldiği an deliriyor çok nadir durur oyalanır ben resmen sinir stresten kilo verdim herkes kilo vermişsin diyorlar nereye gitsem huzursuz . Aşırı ağlayan bi bebek değil ama çabuk sıkılır çabuk sinirlenir 😂. Bi tanıdığımın akrabası varmış aynı böyle durmazmış bebeğin beyninden emar çekmişler dalgalanma oluyormuş beyninde bazı bebeklerde de huy bence benim oğlum biraz da keyfi bağırıyor yalnız değilsiniz ben varım 🤣💗
MelindaMelisa Ococila Ben güne ya hak diyip başlıyorum😂Bendede var biri 2.5 yaşında diğeri 4 aylık.Eşimle birbirimize bakıp tık doğdu güneşlerimiz diyoruz dışarı bi bakıyorum daha güneş bile doğmamış biz ataktayız😂
atlasask Bir_anneyim o da bişey mi benim de bebeğim 6 aylık ve 2. Ayında eşim yurtdışına gitti çalışmaya ( zaten oradaydı da doğuma gelmişti ) ondan beri 4 aydır kendim bakıyorum ve benim de bebeğim çok zor hep yanında beni istiyor yakışık ikiz gibiyiz her gece ağlıyorum artık yorgunluktan. Ama buna şükür en azından sağlıklılar. Bence eşiniz yanınızdaysa en azından destekçiniz var öyle düşünün bugünler de geçer elbet 🙏🏻
Kaymaklibiskuvi Bir_anneyim kız sen ben misin altı aydır her gün bi öncekinden beter uyumuyor uyumayınca mızır mızır durmuyor kucakta gezdirmekten belim ağrıyor artık ertesi güne nasıl uyancaz diye dertlenecem gece de uyumuyor 😂😂
MelindaMelisa Naime-grbz Başa gelen çekilir napalım.Onlar seçmedi doğmayı biz istedik çocuk yaptık katlanacaz.Günlük 5 saatlik uykuyla duruyorum ama çıldırdığımda oluyor olmuyor dersem yalan söylerim.
Bir_anneyim MelindaMelisa tabiki öyle bize de böyle düşmüş artık sağlıklı olsunlar gerisi hallolur ama mental sağlığım çöküşte
Balanne_ Bir_anneyim benimde erkek rabbim cocuklsrimizi korusun ayırmasın bizleri ondan onları bizden ama çok zor 35 aylık şuan 3 yaşına girecek bebekken daha basitti gibi geliyor rabbim yardımcımız olsun ne diyim
huzunkovankusu Bir_anneyim gerçi haklısın insan bazen hiç bişi anlamıyor 😔😔 bol bol duyusal oyunlar kurmaya çalışın dönemine uygun iyi gelir
Bir_anneyim huzunkovankusu yok bacım bu hiç bişeyden anlamıyor 5dk durmuyor evimi bok götürüyor bi iş yapsam ağla Allah ağla bıktım valla