gulay_candemir Kucukprens-23 Korkmayın çok basit bir işlem Bebeğimizi kucağınıza alıp oturuyorsunuz Kulağına kulaklıga benzer birswyle bakılıyor Birkaç dakikada bitiyor
gulay_candemir Gmzcn Hiç bilmiyorum nasıl işliyor ameliyat olması bebeği geniz eti ameliyatı olan anneler çok kolay geçiyor diye anlatıyor İnşallah benim oğluşumunda sizin bebeğiniz de ameliyat olmasına gerek kalmaz tedavi güzel sonuç verir
gulay_candemir Susamveannesi Çok teşekkür ederim öneriniz için Bizim kendi arılarımız var bal ve propolis kullanıyorum her zaman bebeğime
Eslemdemr0308 Gmzcn ilk bi kaç gün ağrı oluyor oda normal narkozdan dolayı baş ağrısı oluyor sürekli uyumak istiyorsun ama 1 hafta içinde normale dönüyor bende kusmalar oluyordu ama herkeste aynı olmuyor kimi hafif atlatıyor kimi ağar
gulay_candemir Eslemdemr0308 Anladım çok uzun zaman geçmiş üzerinden İnşallah bebeğim ameliyat olmasına gerek kalmaz çok küçük daha üç buçuk yaşında
Eslemdemr0308 gulay_candemir inşallah canım kulakta sıvı birikintisi çok mu ilerlemiş yoksa yeni mi başlamış ?
gulay_candemir Eslemdemr0308 Bir ay önce KBB doktoru çok fazla demişti en son üç gün önce gittik çok şükür azalmış kullandığımız ilaçlar sayesinde Haftada bir kontrol yapılıyordu bundan sonra ayda bir kontrol yapılacak
Eftelya-29 gulay_candemir merhaba bizede iki doktor amelyatlik dedi dünkü devletteki doktor sprey ve çiğneme tableti verdi siizn ilaclarinizda ayni mi
gulay_candemir Eftelya-29 Evet bizim de çiğneme tableti ve burun spreyi verdi bu hafta Geçen haftalarda antibiyotik kullandı bebeğim
Roza28 Arkadaş cevap vermeden ben yazayım, benim kızımda oldu. Bir ayda geçti. Sıvı birikmesi için hemen ameliyat denmez. 3 ay tedavi edilir, geçmezse ameliyat yapılır.
Humus 3evlatAskm mehabalr , daha oncr silvanda gorev yaptıgnızı yazmıssınız , nasım acaba yardmcı olur musunuz