Makasal Ozlem2904 yani 10 ay atağı diye birşey var o zaman öylemi. Peki geçtiniz sonra düzene girdimi eskisi gibi.
Ozlem2904 Makasal maşallah nazar olmasin en düzenli ayı 11.ay oldu önceden max 1 saat uyurdu şimdi 1.5 1.45dk uyuyo b uykusunu 2 uyku yapıyor ve gece 1 2 sefer kalkiyo emmeye
Makasal Mekselinabyb şaka yapıyorsunuz 🙄😳 demek var ya normal değildi çünkü bu kadar hırçın olması. Neyse şükür geçecek bişey o zaman ataksa
Ecrininannesi58 Makasal kesinlikle var ne 4.ay ne 8.ay hiç biri 10. ay kadar korkunç degildi şimdi 11 aylık bir haftadır normale döndü çok şükür
Makasal Ecrininannesi58 peki ne kadar sürdü 1 hafta filan mı hatırlıyormusunz ya. İnanın atak olmasına sevindim çünkü geçecek olmasını bilmek iyi. Ama bu neymiş yaa
Ecrininannesi58 Makasal her bebek aynı degil tabi ama bizim ki neredeyse bir ay sürdü umarım sizinki kısa sürer
Makasal Ecrininannesi58 neeee 1 ay mı 😳😳 aman Allahım inşallah bizim kısa sürer yoksa huniyle gezecem tabi gezmeye halim kalırsa
Ecrininannesi58 Makasal gerçekten çok zor bi aydı kaç gece agladım hatırlamıyorum bebegimide aglattım herşey geçiyo ama pişmanlık geçmiyo sabırlı olmaya çalışın
Makasal Ecrininannesi58 teşekkür ederim sağolun walla bende pskolojik destek almayı bile düşündüm çok yıprandım