-Sema- 5 gündür hastaydık ateş, enfeksiyon. Şu an ateşi yok. Antibiyotik kullanıyoruz ama dünden beri bıngıldağı çökük anlamadım. Antibiyotik susuz bırakır mı vücudunu? O mu yaptı acaba ya
deniz-95 -Sema- antibiyotik ishal yapabilir. Bundan dolayı susuz kalmış olabilir bol bol sıvı takviyesi alsın. Çöküklük dönem dönem olabilir şişme olursa sıkıntı olur canım.
dumeka -Sema- bebeğiniz kaç aylık? Doktorunuza danışarak su verebilirsiniz 6 aydan büyükse eğer emziriyorsanız da bol bol emzirin. Ateş varsa o da vücutta susuzluk yapar ve bıngıldağın çökmesine sebep olabilir diye biliyorum. Yani bol sıvı alması lazım.
Deryaaaaaaaq1 -Sema- benim bebeğimde 5 aylık öksürüğü hırıltısı var antibiyotik kullanıyordum çok fazla ishal yaptı kestim vermiyorum
Bsrak -Sema- benim beneğimdi olmuştu 4 5 aylıkken susuz kaldığı için oluyor dedi tanıdık bir hemşiremiz günlük 5 6 çay kaşığı su vermiştim düzelmişti
-Sema- deniz-95 ishal olunca antibiyotik kesilmesi mi lazım? Ciddi yan etki sayılır mı acaba bu. Teşekkür ederim
deniz-95 -Sema- hayır canım beklenen bi yan etki. Sadece ben antibiyotik kullanırken probiyotik de kullanıyorum ishal yapmasın diye. Belirtiler antibiyotiği bitirince geçer zaten merak etmeyin.
deniz-95 -Sema- bizim de vardı o aylarda biogaia yazmıştı doktor bize çok iyi geldi. Doktora danışın dilerseniz.
-Sema- Deryaaaaaaaq1 kontrole bi götürseydiniz canım, enfeksiyon varsa kanda filan kesilmesi iyi değil hemen artabiliyo çünkü. Rabbim şifa versin evlatlarımıza💕
-Sema- Bsrak bizimki de hiç suyu içmiyor. Önceden biraz içerdi de şimdi antibiyotik veriyoruz sanıyo sanırım hemen itiyor. Bende vercem ama