Bir çocuk hiç mi durmaz ya hiç mi eğlenmeyi bilmez delirmeme az kaldı huysuzdu öyle gidiyor kreşe yarım gün gidiyor ama salgın var bi süre göndermeyelim dedik çünkü sürekli hastalanıyor ama evde bana kafayı yedirtcek nefes alamıyorum yakama yapıştı bırakmıyo ve 31 aylık bu arada küçük de değil artık ne düzgün uyuyor gece desen sürekli kalkıyor ayağımda sallamayalım diye yanımıza alıyoruz bu seferde beşiğinde yatmıyor yanımızda yatıyor sabah iki büklüm kalkıyorum gündüz oylandığı şey 5 dakika ne yemek yememe müsade ediyo ne kahve ne çay ne duş tv açıyorum artık çünkü dayanamıyorum oturduğum anda üzerime yapışıyo bugün avm ye götüreyim dedim arabasıyla götürmez olaydım arabada bağrıyo oyun parkına sokayım dedim yok girmedi param yandı araba gördü bastı çığlığı kendimini yere atıyo arabadan sallıyor kendini daha neler eve zor attım kendimi uyumuyo adam akıllı ben nefes alamıyorum eşime diyorum senin çocuğun sen bakıcaksın diyo akşama eve geldiği zaman çocuktan kaçacak yer arıyo sürekli sigara içmeye balkona kaçıyo erkenden yatıyo yorgunum diyo ben ne yapayım sinirlerim çok bozuldu inanın baş edemiyorum çok yorgunum gerginim konuşcak kimsem yok bunaldım