GlzrOgt Hayırlı akşamlar kızlar bildiğiniz para kazanma uygulması var mı video izleyerek ama İban nosu olacak papara dan para çekemiyorum eve az da olsa katkım olsun istiyorum güvenilir olsun.
Ayselmiros GlzrOgt video izleme uygulamasında 2 bin dolarım giitti bence hiç girmeyin o işlere başta 10/20 dolar kazandım günde sonra 2000 dolar uçtu gitti
Balkupum2505 GlzrOgt kuwai var ben çok kazandm video izleyerek ve arkadas davet ederek.. davet ettigim kisiler izledikcede geliyo
GlzrOgt Ayselmiros Yok benim dolar da yok günde 1 TL kazanma gibi bahsetmıştım😅( size gülmüyorum yanlış anlamayın)
alisinannesi63 Balkupum2505 nasıl oluyor tam olarak. Hesaba kayot olurken iban falan mı kaydediyorsun ? Ne kadar para kazanılıyor günlük ortalama
Balkupum2505 alisinannesi63 ewt ibanini kaydediyosun video izledikce puan birikiyo o puani paraya ceviriyosunuz en az 5 tl cekebiliyosun istersen 10 30 50 de cekebiliyosun. Bunda onemli olan bol arkadas davet etmen senin davetin ile kodun ile siyim giris yaparlarsa her gun girip izlerlerse 2 3 4 5 tl gibi paralar geliyo ben günde 10 tl falan kazaniyorm