Bugsbunny1 Senorita bebeklerin unutması normal diye biliyorum . Benim oğlumda öyle biseyler yapar bir kaç gün sonra unutur . Ancak yinede bişey varsa bilemem. Çok kafanıza takiliyorsa bir dr a sorun derim ben fikrimce yorum yaptım .
Zlm Senorita kullanmadıysa bir süre sonra unutmasi çok normal bence ayrıca siz her istediğinizde şarkı söylemek istemiyosa tam kendini anlatamadığı için sinirleniyodur
tatlibiranneo Senorita Aslında unutmuyor yeni şeyler öğreneceği için onları kenara koyuyor bi kaç gün sonra da başka şeyler öğrendiğine şahit olacaksınız 😊
Senorita tatlibiranneo evet sanki bir birinin yerini dolduruyor biri gidiyor biri geliyor. Ben aslında tam bilinçli olarak konuşması için sabırsızlanıyorum . Öğrendiğini unuttuğu için zor olucak gibime geliyor
BebekC Normal diye biliyorum. Çocuklar bir şeyler öğrenince tekrarlar ve hafızaya kaydeder. Sonra yeni şeyler öğrenince onları geriye atar, saklar. Büyüdüklerinde hepsini geri çıkarır.
tatlibiranneo Senorita hep böyle olmaya devam edecek bir şeyi unutup yenisini öğrenecek böyle böyle başlayacak konuşmaya