Kk41 aysima09865 ek gıdaya Kdr mukusluydu oğlumun sonra geçti . Sadece mukus a alerji diyemeyiz demişti dr
Gunes789 aysima09865 bizde de var ama balgamı da var yoksa alerji mi hangisinden oluyo emin olamadım 😕
Rumeysaden aysima09865 ya benim bebeğimde oluyor hatta baya kalın rengi koyu bir mukus bebeğim kakasını yapamiyor bazen ondan mı yapıyor diye düşünüyorum
Mlkhrn aysima09865 anne sütü alıyordu sadece. O yüzden ben diyet yaptım 2ay. Süt ve süt ürünleri tüketmedim. Geçti. Sonra kademeli olarak açtık diyeti. Bir daha tekrarlamadı
Mlkhrn Kk41 bu konuda çok farklı görüşler var. Bizim doktorumuz da sadece mukus alerji göstergesidir dedi. Süt diyeti yaptım ben 2 ay ve geçti. Alerjiydi yani. Erken dönemde müdahale edildiği için de atlattık. Diyeti açtık geçmişti
Mero0303 Mlkhrn benim bebegimdede var mukus gazli cok aglıyor 15 gundur sut diyetindeyim kac gunde etki gosterdi acaba
Berilikomunannesi Canım büyük olasılıkla bağırsak tepkişi alerji olabilir. Gaz karın ağrısı durumları nasıl?
Mlkhrn Mero0303 en az 15 gün demişti doktorumuz. 15 sonunda mukusta azalma hatta tamamen kaybolma olunca 2 ay devam ettik
Gunes789 aysima09865 2.5 aylık valla bilmiyorm en başından beri balgamı var bebeğin mukuslu kaka da belki en baştan beri vardı sonradan farkettm emin değilm 🙄
Yeni-anne22 aysima09865 mukuslu olduğunu nasıl anladınız bana görsel atar mısınız benim bebeğimde de gaz sorunu var çok kasıyo kendini kaka yaparken falan ama kakasında ki mukus mu yoksa değil mi anlayamadım görsel atar mısınız lütfen bana
Yeni-anne22 aysima09865 doktora sordum daha 5 günlükken kontrolde normal yenidoğan bebeklerin bağırsakları tam gelişmediği için zorlanırlar dedi ama 23 günlük olacak hâla zorlanıyo ıkınrak yapıyo bugünde kalası tuhaf geldi gözüme ama emin olamadım mukuslu nasıl olur