Yesilim23 oncelıkle uyku eğitmi 4. Aydan başlar onu soylım. 2. Si bebeğininzn yarım saatte bir uyanması sıcaktan kaynaklı olabılır,soguktan olabılır,doymamış olabılır(ek gıdaya başladıysanız yatmadan yarım saat once doyurucu muhallebı yedırebılırsnz)veya cok doydugu ıcn midesi rahatsz edebılır,burnu tıkanmış olabılır,idrar yolu enfeksıyonu olabılır sağlıksal bır problemi olabılır kı bunun ıcn doktora muhakkak goturun sorun bence yarım saatte bır uyanıyor bıseyı varmı diye kan ıdrar testi vermenızı onerırım,geçici atak donemi de olabılır.bak ben gecen gun post açtm ağlıyorum dıye stresten uyumuyor 10 dk.arkadasm var benden 2 hafta once doğum yaptı.benımkı 2 bucuk aylık onun bebeği 3 aylık.bana atak donemi oldugunu soyledı.onun da aynıymıs ama suan gecmıs.😌 yanı cok sebep var.ama once doktoruna gotur testler yaptır sağlıksal bı sorun yoksa dedığım unsurlara dıkkat et.ben kızıma 4 aylıkken uyku eğitimi verdım kolık olmasına ramen alıştı oyuzden bu zor bebek alıştıysa herkesın bebeği alışır.diş çıkartıomu bu arada diş te yapabılır.bunun ıcınde diş granülü veya diş jeli onerebılırm.kızıma kullandım herhangı bı yan etkısı yok.bu oğlumda 4 aylık olsn onada duzen koycm allahın ıznıyle.😍💖sımdılık bukadar tecrubelerm.umarım faydam olmuştur sana.🧚🏻♂️