Balkupum2505 Minikpandaninannesi ptt odemelerine girin en üstte fatura öde yaziyor sonrasi yonlendiriyor sizi.
Balkupum2505 elifinannesi95 ptt ödemelerinden görünuyo bacim yada sosyal yardim bilgileri sorgulamaya girin ordada görünuyor
Kalkan44 elifinannesi95 ocak ayında belli olucak 4 8 arasi kontorl edersiniz hangisinde yatarsa her ay düzenli yatacak o sekilde
Balkupum2505 elifinannesi95 belirli bir tarihi vardi ama tam olarak bilmiyorm bacim. Elektrik desteginiz yattiginda sosyal yardimda otomatik onaylaniyor onada bakin ayin 6 7 8 gibi yatiyor oda
Kalkan44 Milamoms dogalgaz hemen sisteme düşmüyor ay sonuna kadar bekleyin sonra tekrar ptt gidip öyle yatırın
elifinannesi95 Minnakelifim ben iki kere başvuru yaptım ilki kabul edilmedi ilki 11 ayın 13de ikincisi de 28 de başvuru yapmıştım şimdi 12 ayın 6 da başvurum kabul olmuş yazıyor ikiside
Minnakelifim elifinannesi95 bana çıktı ama ablam ikinci kere başvurdu başvurdu süreç devam ediyor yazıyormuş insaallah ona da cikar
elifinannesi95 Kalkan44 anladım peki bazıları mayısa kadar ödeniyormuş bazıları da bir yıl sürüyormuş nerden öğreniyoruz bunu kaç ay yatacağını
Kalkan44 elifinannesi95 size paranız yattığı zaman ptt üzerinden ödemelere girince para miktarına orda yazıyor ne zamana kadar yatacak o sürede yazıyor 6 aydan 1 sene kadar yatıyor artık hangisi olursa
elifinannesi95 Minnakelifim çıkar. İnşallah çıkmazsada çıkana kadar denesin burda 10 kez başvuranlar vardı
elifinannesi95 Balkupum2505 evet yeni onaylanmış o değilde ben ne kadar süreceğini merak ettim kimisi 1 yıl diyor kimis 5 ay yani mayısa kadar diyor
elifinannesi95 Balkupum2505 onu bilmiyorum işte herkese farklı çıkıyor demin yükarda bi arkadaş cevaplamış para yatınca belli olacakmış