Balliisi Bilginiz varmı acaba sorayım dedim Doktorum 2 ay arayla dedi 7. Ay olması şart mı acaba ilk dozu 9. Ayda yaptıran yada bilgisi olan var mı
Seheyas Balliisi bexsero ilk dozunu 8 ayda başladık ikinci dozuda 10 aylıkken yapıldı üçüncü dozda 20 aylıkken yapılacak
Sermec27 Balliisi biz nimexrix 17. Ayda yaptırdık oğlum 18 aylık 19 ve 21 de bexsero var 3. Dozu da 1 yıl sonra yaparız dedi doktorum
Seheyas Balliisi çok şükür yapmadı ilk dozun da ama ikinci dozunda bacağında sertlik oluştu 1 hafta sonra geçti çok şükür nimenrix aşısınıda 13 aylıkken tek doz vurulucak
Poyrazin_annesii Balliisi sebebı yok yapılması gereken özel aşı bunlar dedı. Menenjıt geçirirse bebegın kalıcı hasar bırakabılır ddı
Poyrazin_annesii Balliisi he anldm cnm. Normalde erken yaptıranlarda var ama benım doktorum bana sordu yurt dışından gelen gıdenınız cok varmı dıye bende yok dedım. Ozaman menenjıt 1 yaşında yaptırsan yterlı olur dedı
Seheyas Balliisi çok şükür 2 doz kaldı dün nimenrix aşısını aldım eczanede dolapta kalıcak im ay sonra vuruluck 720 den aldım bugün 992 tl olmuş😥
Sermec27 sudereyhan402 aynen bizim de doktorum öyle dedi çok ağır aşılar 1 yaş sonrası daha uygun demişti