Merve87 Minnakseven bizimki 28 aylık hala tam konuşmuyor ben şimdi bu soruyu konuşana kadar aklımda nasıl tutucam😂
cahillesohbetikestim mirayveannesiii yavrum anca giriyorum ikisinede Alp oğlan sağolsun hiç fırsat vermiyor 🤣
Eminos Minnakseven anneni babani kardeslerimi akrabalarini cocugunu sen secemezsin ben 33 yasindayim annem bile bana boyle sacma soru sormamistir ne sacmalik
_YanakReisinAnnesii Eminos hicbir amacı doğruluğu olmasa bile bence çok güzel tatlı birşeymiş. Biraz keyif almaya mı çalışsanız? Veya hoşunuza gitmeyip boş geldiyse sessizce de postu terk edebilirsiniz bu da bir diğer seçenek.
cutiebun_ Minnakseven 5 yaşındaki oğluma sordum sen bir çiçeksin dedi 😌 sayende oğlumdan ilk defa iltifat aldım ajsjsjsjsjssj
Eminos _YanakReisinAnnesii yorum yapmakta bi secenek cocuk sizde hislanmadigi bisey oldugunda keske baska anneyi secseydim gibi bi dusunceye kapilabilir gereksiz bisey
cahillesohbetikestim mirayveannesiii kıpır kıpır maşallah hiç durmuyor. Abisine çok tepki veriyor. Doğduktan sonra ikisiyle naparız bilmiyorum 🤣 Mom da çok kimse kalmadı zaten yavrum sırf mutiiyle armess var diye giriyorum bazen.
35lavanta Ayy sordum bende kreşten gelince babamızda yanımızdaydı “annecim sana birşey sorabilirmiyim neden bizi seçtin” dedim. Çok emin sanki daha önce biliyormuş gibi “çünkü siz çok güzelsiniz” dedi kalbim eridiiii eridiiii inci tanem benim yaaaaa 🥰🥰🥰
morjaguar Babybloom malesef aynı şahıs neden deyince kaplumbağa deden diyor. bu neçe bir tespittir üstad 😄