ONAEA Kızlar açık lise mezunuyum. Ve şu an 3 aylık bebeğim var derslerim pek iyi değildi çalıştığım için oralı da pek olmadım şu an doğru düzgün konulara hakim değilim ama 2024 de kpss sınavlarına girmek istiyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Aliveannesi96 ONAEA bol bol test konu anlatım videoları izleye bilirsin YouTube’dan ben bu sene tekrar girdim kendimi denemek için bu sene sorular kolaydı bence biraz çalışmayla ideal bir puan alınır
Saafie ONAEA YouTube da çok güzel konu anlatan hocalar var ben konu anlatımları mı hep ordan çalışıp daha sonra test çözmüştüm iki yıl önce
Nazlimom ONAEA youtube da Benim hocam videolarını izleyip soru çözün bence. Ben öyle yaptım 87 puan aldım. Tavsiye ederim benim hocam olmasaydı asla o puanı alamazdım
ONAEA Aliveannesi96 ve bana ne gibi tavsiye verirsiniz benim ortalama puanım çok iyi değil ve açık lise ya bana sıkıntı olur mu bu durum bilgim hiç yok o yüzden aoruyorum
ONAEA Saafie şöyle söyleyim konulara o kadar uzağım ki aıfırdan başlıcam yani yine de en önemlisi konu anlatımlarını dinleyip bol bol notlar almam bana fayda gösterir mi
Saafie ONAEA Evet gösterir ben elli gün kala çalıştım o videoları izledim 75 aldım .. YouTube daki videoların bana çok katkısı var birde Mehmet hocanın hafıza kitabı var coğrafya da o da çok güzel bir kitap
ONAEA Saafie yaa çok güzel inşallah herşey gönlünüze göre olur 🤲🏻 Bende istiyorum bebeğim küçük ama bi yerden başlamam lazım 🙁 umarım başarabilirim 🫤 önümüzde ki sene deneyeceğim şansımı hayırlısıyla
ONAEA Saafie hangi konulara ağırlık verdiniz acaba ve ders olarak mesela atıyprum matematik kesin şu net olacak diye bir kaide var mı çünkü benim sayısalım da çok iyi değil ypksa ortalama olarak mı değerlendiriliyor sınav sonuları
Saafie ONAEA Bende tekrar başlayacam on lisans dan girecem ama şimdiden başlamak lazım akşamları tekrar başlarım artık
Saafie ONAEA Ya şimdi şunu söyleyeyim benim matematik çok kötü diğer derslerde daha iyiyim .. Ben 2 yıl önce ki sınavda sözele ağırlık vermiştim şimdi başlayacam ki matematik de çıksın
ONAEA Saafie yani kısaca ders anlatımlarını bol bol izlemek fayda gösterir matematikte umutlu değilim ama yine de şansımı denemekte fayda var
ONAEA Saafie aa doğru bilmiyordum o zaman dediğiniz gibi daha 2 senem var hem bebekle dersti işti anca olur sanırım 🌸
ONAEA Saafie benim bebekle kafam kaldırmaz olmul hiç bişeyi başlığa da halbu ki 2024 yazmışım dksşdksş