lyl0742 asyakusunannesii of bende yapıyorum kıyamıyorum aç kalmasın diyorum da artık bünyem de biraz farklı şeyler istiyor taze fasulyeyi iyi kötü yiyor artık ama diğerlerine alıştıramadım bir türlü.
asyakusunannesii lyl0742 onun için ekstra bişey yapmazsanız eğer mecbur yer mesela ben başta sebzeleri kıymalı yada etli yaptım öyle yemeye başladı şimdi kıyma et koymadan da yiyor
Huma_kus34 lyl0742 ay harbiden zor oluyodur senin için benim eşimde etcildir ama hani sebzede yer ben sebze işini farklı deniyorum mesela ıspanağı kramalı kaşarlı fırına verıyorum gibi gibi 😅 insan ne yapacagını şaşırıyor
Yazaksami lyl0742 ayyyy benimki de yemez sebze😫 Kahvaltıda et ver yer. Ben de sebze manyağı, eti hiç sevmem. 10 gündür etli yemek yiyoruz, dün kereviz yaptım mis gibi, bugün hamburger yiyeyim yarın söz yicem dedi. Bakalım napıcak akşam😆
lyl0742 Yazaksami al benden de okadar 10 gündür böyle dönüyor bu yemek bugün napsam diye düşünüyorum hala benimkide kahvaltıda ciğer yer kıymalı yumurta yer 😂 akşam ya mecbur açlıktan yicek kereviz yada peynir ekmeğe talim
__mom lyl0742 al bendende o kadar canım bende arada meşamelli ıspanak yapıyorum bazen Patatesli kıymalı beşamelli fırın yemeği yapıyorum çok seviyor karnabahar kıZartması - istiridye mantarı kıZartması bazen köfte mutlaka içinde et arıyor bende sebzeleri hep beşamellr tarifler yapıyorum Köri soslu tavuk vs tavuklu pilav / tavuk suyu çorba - fırında tavuk - tavuklu buğday keşkeği
Anneko lyl0742 hemde ne tuhaf gerçekten içimizde ot yeşerecek az kaldı anneside sürekli taze fasulyeden başka yemek bilmediği için garibim varsa yoksa taze fasülye istiyor 🙄🙄
BalkizimBaloglum2 BuzluKahve benim esim gibi her gün yeşillik pazi ispanak lahana pirasa illa bunlar olacka 😝
BuzluKahve Anneko Ben sadece kendim için airfryer aldım. Ona sebze yapıyorum kendime et tavuk atıyorum hemen😅 Kızım da sebzeci. Kilolarca yeşillik alıyorum her hafta.
umutunannesiiii lyl0742 benim ki de öyle hep aynı menü hep et tavuk yeni şeylerde denemek istemez pek sebze asla yemez çok zor çok