Balinannesii Belki bu başlığa cevap yazarsınız 😄 Adeti kahverengi gelip kana dönmeden biten yok mu aranızda ?
Balinannesii papatya_1125 ay içimi ferahlat ya Allah korusun zaten düşünmekten uyuyamıyorum şimdi hiç uyuyamıycam
Ayseaselinannesi Ayseaselinannesi bunun sebebi de bir önceki adetten kalan kanlar varmış tekrar adet olunca önden ilk kahverengi gelirmiş sonra normal kan.
Balinannesii Ayseaselinannesi işte benim ki dönmedi. Doğum kontrol hapını ve sivilce hapını bir kullandım etkisi olabilir mi acaba
papatya_1125 Balinannesii belini ağrıttım mı hiç canım ya da ağır kaldırdın mı O zaman da olur benim de küçük fıtık var o zaman oluyor
Balinannesii papatya_1125 ay evet ağır kaldırıyorum. Hastalanıcam gibi bel ağrılarım var zaten şimdi adet söktürücü aldım onu kullanıcam 5 gün sonra Allah Kerimdir
sedaelif Balinannesii hemen zıplayarak geldim cevap vermeye 😊 canım benim bazen kahveyle başlar kırmızı olur kahve biter.
Balinannesii sedaelif hahahhahaha Zıplamaktan su basımıza gelenlere bak 😂😂 benimde hep kahve başlar Kana döner biter. Ama bu sefer kana dönmedi bir şüphe düştü içime
NukleerBaslikliKizz Balinannesii Bir önceki ay benim de öyle oldu ilk defa neden anlamadım ama geçen ay normale döndü
NukleerBaslikliKizz Balinannesii Kahverengi başlayıp kırmızıya dönüyo son günler de yine kahverengi oluyor